ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Ξεφυλλίζοντας” όλα όσα ζήσαμε μαζί στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Μου συμβαίνει συχνά, και φαντάζομαι όχι μόνο σε εμένα. Τα πολύ ευχάριστα, αυτά που σχεδόν δεν μπορείς να βρεις τις σωστές λέξεις για να τα περιγράψεις, να θέλεις να τα κρατήσεις για λίγο καιρό μέσα σου, μόνο δικά σου, να μην θέλεις ή να μην μπορείς να τα μοιραστείς. Είναι τόσο σημαντικά που φοβάσαι πως θα ξεθωριάσει η δύναμη τους αν τα σπαταλήσεις.
Μα η δική μας η σχέση δεν είναι “σπατάλη”, είναι “μοιρασιά”. Και μιας και μεσολάβησε όλη η προετοιμασία του επόμενου Pop Up Project μας, βρίσκω την καλύτερη ευκαιρία να σας πω τα πάντα για όλα όσα ετοιμάζουμε στο εντελώς “κονσεπτικό” Pop Up Project “Resort”, στην The Blender Gallery, και να θυμηθούμε όλα όσα ζήσαμε στο “Spring Edition”, στους όλο Τέχνη χώρους του “Fougaro/Athens14”!


Follow me…

Το The Pop Up Project που έχει γίνει πλέον θεσμός, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά λίγο πριν το Πάσχα, στο Fougaro/Athens14, το οποίο είχε την ευκαιρία να το επισκεφθεί για πρώτη φορά το μεγάλο κοινό, με την αφορμή την 10η επετειακή διοργάνωση μας.

Η απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή του The Pop Up Project έφτασε στον 10ο σταθμό της, και το γεγονός γιορτάσθηκε με μία διοργάνωση στην καρδιά της Άνοιξης, μετατρέποντας έναν κορυφαίο χώρο Τέχνης, το ολοκαίνουργιο Fougaro/Athens14, στην Κηφισιά, στον απόλυτο προορισμό για τις καλύτερες ανοιξιάτικες αγορές και τα Πασχαλινά μας δώρα.

Μεγάλος Χορηγός του The Pop Up Project “Spring Edition” ήταν για άλλη μία φορά τα MediPrinou! Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη τους σε όλα όσα διοργανώνουμε! Χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη του Αλέξανδρου και της Ιωάννας Πρίνου, τίποτα από όλα όσα καταφέραμε δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Η πιο επιδραστική Εμπορική Διοργάνωση με την μορφή ενός high-end Pop Up με το πιο φρέσκο concept και κορυφαία αισθητική, γιόρτασε την Άνοιξη με την “Spring Edition” εκδοχή της, για να φιλοξενήσει τις ολοκαίνουργιες συλλογές των Ελλήνων designers & brands που έλαβαν μέρος.

Πιστές στο moto μας “Να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά”, μαζί με την Ιλεάνα, σχεδιάσαμε αυτό το ξεχωριστό Project στον νέο talk-of-the-town Χώρο που φιλοξενεί αριστουργήματα της Σύγχρονης και Μοντέρνας Τέχνης, της μόνιμης Συλογής της Φλωρίκας Κυριακοπούλου, FKPCOLLECTION.

Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου

Για πρώτη φορά λοιπόν λοιπόν, οι Έλληνες σχεδιαστές είχαν την ευκαιρία να δουν τις δημιουργίες τους δίπλα σε κορυφαία έργα Τέχνης όπως αυτά των Marina Abramovic, Damien Hirst, Herbert Brandl, Sonia von Hoessle, Meno Eytan, Herbert Mahler, αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών όπως Βλάση Κανιάρη, Λήδας Παπακωνσταντίνου, Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου, Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, Αντώνη Σταβέρη, Μανώλη Χάρου και Αλεξανδρου Ψυχούλη.
Και εμείς, είχαμε την χαρά να τους δούμε έτσι ακριβώς όπως θέλαμε. Έτσι ακριβώς όπως αξίζουν οι συλλογές τους…

Οι σχεδιαστές που συμμετείχαν στο The Pop Up Project – Spring Edition:

2K10/ ANAPNOE/ ANNIE P. / ANTONIA KARRA/ BIJOU BIJOU/ DAPHNE VALENTE/ DIMITRIS ECONOMIDES/ EL CONCEPT/ ELENA KOULAOUZIDOU/ ELLIE LYRARAKI/ GRECIAN CHICK/ HANDICRAFT WORKSHOPS KNITTING & CUSTOM/ HEARTBEATINK BY INO MEI/ HUFFY JEWELS/ IMISI/ JKEVENTS/ KATERINA PAPAZAFEIROPOULOU/ LUXURY CONCIERGE/ MAGDALENE D./ MARY GAITANI/ MR AND SON/ OPTIKA FLEVARAKI/ PARK HOUSE/ PC365/ SEATHROUGH / SOFI MOUKIDOU JEWELLERY/ THE ARTIANS/ THE CANDLE PROJECT/ TREASURE BOX BY ANNITA/ TREIS/ WINGS/ ZINAG/

Με την Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου της The Artians και ασορτί shirt dresses, με την δική της υπογραφή!

Άννα Τάσου, Ειρήνη Δανελιάν, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Αντωνία Καρρά, Δήμητρα Λαζαράτου

Έλενα Μπαρμπαλιά, Ιωάννα Κοροπούλη, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Φαίη Μπέη

Αρετή Δαλακούρα, Φαίη Μπέη, Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη

Ρούλα Λινάτσα, Ναταλί Κάκκαβα

Για πρώτη φορά στην Αθήνα παρουσιάζεται μία ομαδική έκθεση από την FKPCOLLECTION στο νέο χώρο FOUGARO@ATHENS14, που συμπληρώνει τις πολιτιστικές δράσεις του Φουγάρου στο Ναύπλιο.
Η FKPCOLLECTION είναι η συλλογή έργων τέχνης της Φλωρίκας Π. Κυριακοπούλου που ξεκίνησε πριν από 40 περίπου χρόνια και περιλαμβάνει έργα κατά βάση Σύγχρονης και Μοντέρνας Τέχνης, δημιουργών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συλλογή αποτελεί την προσωπική ματιά της εικαστικού η οποία χρησιμοποιεί επίσης τα έργα αυτά ως πρώτη ύλη για να συνθέσει χώρους, περιβάλλοντα και εγκαταστάσεις. Τα έργα παίρνουν ζωή σε χώρους προσωπικούς, επαγγελματικούς και δημόσιους, ενώ διευθυντής της FKPCOLLECTION είναι ο Αλέξανδρος Ι. Στάνας.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Φαίη Μπέη

Xρυσός Χορηγός: MEDI PRINOU
Υποστηρικτές: Stylebox, Αμαρυλλίς Catering, Koroniotis Fine Wines, Kayak

Μαρία Φραγκουδάκη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Η Ιστορικός Τέχνης Τατιάνα Σπινάρη-Πολλάλη με τον διευθυντή της FKPCOLLECTION, Αλέξανδρο Στάνα.

Δέσποινα Φαρασοπούλου, Καλλιόπη Τζοάννου, Τίνα Σαββίδη, Φαίη Μπέη, Σαλώμη Φλουτάκου

Φένη Μπούζα, Φαίη Μπέη, Άννα Σουρμπάτη

Σε κάθε Pop Up Project έχουμε κοντά μας το Stylebox. Όμως αυτή την φορά μετέτρεψε στην κυριολεξία έναν Χώρο Τέχνης σαν αυτόν του Fougaro/Athens14, σε ένα Pop Up διεθνών προδιαγραφών, όπως αυτά που διαδραμματίζονται στις Μητρόπολεις του κόσμου. Η αισθητική αλλά και η εμπειρία τόσο της Ιωάννας Κοροπούλη και της Εβελίνας Κόκκου, όσο και ολόκληρου του team της Stylebox υπέγραψαν την όλη διαμόρφωση του χώρου ώστε να υποδεχθεί το απαιτητικό κοινό της διοργάνωσης. Η Λίλλυ Γαλλή και το Αμαρυλλίς Catering κέρασαν ασταμάτητα για δύο ολόκληρες ημέρες τις πιο εκλεκτές γευστικά προτάσεις, τόσο αλμυρές όσο και γλυκές. Ο επαγγελματισμός του αγαπημένου catering της Κηφισιάς έκανε την διαφορά, μετατρέπροντας ένα καθαρά Εμπορικό event σε ένα κεφάτο cocktail party για φίλους. Σε αυτό, συνέβαλλαν και τα  Koroniotis Fine Wines, με τα οποία “τσουγκρίσαμε” τις ομορφότερες ευχές για το Πάσχα. Τέλος, δεν νοείται πλέον Pop Up Project χωρίς τα αγαπημένα και πολυβραβευμένα παγωτά Kayak, τα οποία σε κάθε διοργάνωση μας, προσφέρουν και από μία ξεχωριστή γεύση. Αυτό το The Pop Up Project, είχε την γεύση White Chocolate Passion Fruit!

Ένα Pop Up Project που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο στην προσέλευση του κόσμου όσο και εμπορικά, μιας και το επιλέξατε για άλλη μία φορά για τις Πασχαλινές σας αγορές.
Ένα πραγματικά μεγάλο Pop Up Project, με εξαιρετικές επιλογές και τεράστια ποικιλία που κάλυπτε και τα πιο απαιτητικά γούστα. Τα δικά σας που το στηρίξατε…

Η Σαλώμη Φλουτάκου, η Δέσποινα Φαρασοπούλου, η Καλλιόπη Τζοάννου και η Τίνα Σαββίδη, μπροστά στο αγαπημένο corner των παγωτών Kayak!

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μυρτώ Λεγάκη, Έλενα Μπαρμπαλιά

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Τα χειροποίητα καπέλα της Zina G -aka Ζίνα Γλου

Η Κατερίνα Ζουγανέλη

Η Ιλεάνα Ισμυρίδη και η Λένα Ισμυρίδη μπροστά στο El Concept

H Κατερίνα Καμίση και οι Συλλογές 2k10 Creations βρίσκονται πάντα στο πιο κεντρικό corner κάθε Pop Up Project!

Η Συλλογή The Artians by Kosntantina κέρδισε τις εντυπώσεις, μιας και ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά!

Η Καρολίνα Σωτηρίου στο corner…

Love for Waves!

Φιλίππα Λυμπέρη

Ζίνα Γλου

Huffy

H Μαγδαλινή μπροστά στην συλλογή της Magdalene D.

H Imisi Collection

Μαρίλυ Φίλιου-Καλαβρού

Τα οικολογικά lunchboxes που ετοίμασε το Amaryllis Catering για όλους τους σχεδιαστές και για τις δύο ημέρες του The Pop Up Project!

Η Νατάσα Μπρεζάτη

Δεν υπάρχει Pop Up Project χωρίς την συμμετοχή της Αντωνίας Καρρά και των popular Συλλογών Antonia Karra! Αυτή την φορά, έκανε την διαφορά με το corner της, σχεδόν ενσωματωμένο με το έργο Past Revisited της Λήδας Παπακωνσταντίνου!

Φιλίππα Λυμπέρη

Τα Koroniotis Fine Wines έδωσαν την ανάλογη εορταστική ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του διημέρου!

Τα The Pop Up Projects έχουν ποάντα την γεύση παγωτού της Kayak!

Μπάρμπαρα Κόκκοτα

Κάναμε τις αγορές μας ανάμεσα στα συγκλονιστικά έργα Τέχνης της FKPCOLLECTION, όπως αυτό το γλυπτό του Herbert Mehler!

Το έργο Omprello του Herbert Mehler πρωταγωνιστούσε στον χώρο, χαρίζοντας τιου μία μοναδική διάσταση και προοπτική

Τα κομψά Πασχαλινά “Γούρια” της Anapnoe

Η Συλλογή της Magdalene D. ξεχώρισε για άλλη μία φορά

Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου, Αρετή Ντάρμα

Η Luxury Concierge συμμετείχε με τα πιο high-end luxury brands της παγκόσμιας lifestyle σκηνής!

Η Φωώφη Δημοπούλου στο εντυπωσιακό corner της Anapnoe!

Από μία τέτοιας αισθητικής διοργάνωση, δεν θα μπορούσε να λείπει το The Candle Project!

H Founder & Chairman των Greek International Women Awards, Σοφία Κωνσταντοπούλου, ταξίδεψε από το Λονδίνο για να έρθει να ψωνίσει από το The Pop Up Project. Μαζί της, η σχεδιάστρια των Wings, Σοφία Ανδριώτη

Το εξαιρετικό ελαιόλαδο με την υπογραφή ASTERIOS, συνυπάρχει αρμονικά με άλλο ένα έργο Τέχνης της FKPCOLLECTION

Το Amaryllis Catering ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό, προσφέροντας μας για δύο ολόκληρες ημέρες μερικές από τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες γαστρονομικές -και Instagramable- προτάσεις του!

Αλέξανδρος Κασανδρινός

Οι συμμαθητές: Τζώρτζης Κασσιμάτης, Στάθης Τριφύλλης, Τζένη Μπότση, Νικόλας Κατσαρός

H σοπράνο Laura Mamakos-Τριφύλλη

Η Τζένη Μπότση έκανε όλες τις Πασχαλινές της αγορές και δώρα από το The Pop Up Project “Spring Edition”

Το κοινό που μας επισκέφθηκε, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εκλεκτής ποιότητας vegan “The Plant Kingdom”, μία εξαιρετική πρόταση φυτικής υγιεινής διατροφής, που μας άφησε έκπληκτους με τη νοστιμιά της.

Urania Gazelli, Αντωνία Καρρά, Δήμητρα Λαζαράτου

Ουρανία & Αντωνία

Στέλλα Έλληνα Περβανά

Caroline Leseur-Τσαούση, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαρία Βακαλούδη-Καλλιγά

Σχεδιαστές και επισκέπτες, περάσαμε δύο ολόκληρες ημέρες ανάμεσα στα υπέροχα έργα Τέχνης της FKPCOLLECTION και στις SS19 Συλλογές. Ένα μαγικό παζλ που αποτελούσε το πιο υπέροχο και αισθητικά μοναδικό σκηνικό του The Pop Up Project “Spring Edition”!

Amaryllis Catering! Αν θέλετε να διοργανώσετε ένα κοκτέιλ, δείπνο, πάρτι στο σπίτι, στον κήπο ή στην βεράντα σας, καλέστε την Λίλλη Γαλλή στο 6972880880, και θα σας καθοδηγήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις της ώστε να φτιάξετε μαζί τα ομορφότερα για τους καλεσμένους σας! Εμείς αυτό κάναμε πάντως για το The Pop Up Project “Spring Edition” και εισπράξαμε τα καλύτερα σχόλια!

Η Συλλογή της Park House, έγινε sold out!

Tο ίδιο και της Άννυς Παπαδημητρίου!

Τα clutch της Wings!

Treasure Box by Anita!

H συλλογή της Grecian Chick συνυπάρχει μοναδικά με το έργο της Sonia Edle von Hoessle

Οι δημιουργίες του Huffy

Τα Οπτικά Φλεβαράκη μονοποώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών με επιλεγμένες συλλογές γυαλιών ηλίου

Ο top Pastritect Dimitris Economides, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά corners του The Pop Up Project

Για τον pastritect, ένα γλυκό δεν είναι απλώς μια τυχαία στιγμή απόλαυσης, αλλά μία πολύπλευρη εμπειρία με νόημα και σκοπό.

H Pouc έφτιαξε μία limited edition “Wrap by Pouc” συλλογή από Λαμπάδες, αποκλειστικά για το The Pop Up Project “Spring Edition”!

Λεπτομέρεια από την Mr & Son Συλλογή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα

Τα Wikini, προάγγελος κάθε καλοκαιριού!

Οι συλλογές Treis, πιο ολοκληρωμένες από ποτέ!

Bijou-Bijou

Η extraordinaire Συλλογή γυαλιών της Linda Farrow στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Καθώς επίσης και η extraordinaire συλλογή της LaDuree!

Οι επισκέπτες του The Pop Up Project είχαν για άλλη μία φορά την ευκαιρία να βρουν τα καλύτερα δώρα και τις πιο high-end υπογραφές lifestyle συλλογών!

…Όπως αυτή του The Candle Project!

H Συλλογή της Έλενας Καλαουζίδου

Η Συλλογή της Κατερίνας Παπαζαφειροπούλου, μίας σχεδιάστριας που το κοινό του The Pop Up Project την γνώρισε τα Χριστούγεννα και την αγάπησε με μίας!

Ντόρα Παϊσίδου Καλλιτσάντση

Όλγα Καραβερβέρη, Ναταλί Κάκκαβα, Ιωάννα Καραβερβέρη

Τα mules της Έλλης Λυραράκη, για τα οποία αν δεν κάνω λάθος, όλες όσες επισκέφθηκαν το The Pop Up Project έφτιαξαν και από ένα customized ζευγάρι της προτίμησης τους! Απίθανα!

Άποψη από το εντυπωσιακό corner της Wings!

Τίνα Σαββίδη, Σαλώμη Φλουτάκου

Γιασεμή Πέρου, Φαίδρα Κατσάμπα, οι δύο σχεδιάστριες της Park House

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαρία Φραγκουδάκη

Κατερίνα Παπαζαφειροπούλου

Τα minimal “αυγά” Treasure Box by Anita

Ζίνα Γλου

Το The Pop Up Project ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό του την Παρασκευή 31 Μαϊου και το Σάββατο 1η Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20.00′ το βράδυ, στην The Blender Gallery, στην Γλυφάδα, σε ένα εντελώς “κονσεπτικό” pop up με θέμα “Resort” και όλα όσα θέλουμε να αποκτήσουμε για τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές!

Stay tuned, θα σας τα πω όλα! xxx

error: Content is protected !!