"Με το μάτι γαρίδα": Φτιάχνουμε Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο & μπρόκολο με τον Λευτέρη Λαζάρου!
Μένουμε -για άλλη μία φορά- σπίτι και πειραματιζόμαστε στην κουζίνα μας μαγειρεύοντας όλα όσα η η φρενήρης καθημερινότητα δεν μας επέτρεπε ούτε καν να ονειρετούμε. Σύμμαχος και οδηγός σε αυτό το δεύτερο lockdown ο αγαπημένος Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος αυτή την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου ξεκινάει να μαγειρεύει “Με το μάτι γαρίδα” και να μας δείχνει συνταγές μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Η πρώτη συνταγή είναι “Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο”.
“Φίλες και φίλοι, απ’ το καλοκαίρι ήδη, «μαγείρευα» ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου “ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ”, εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!” είναι το μήνυμα του αγαπημένου chef και εμείς περιμένουμε … “Με το μάτι γαρίδα”, για την πρώτη online συνταγή!