ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“H Καλύτερη Ευκαιρία είναι… Τώρα!”: Κύκλος Σεμιναρίων Αυτογνωσίας με την Ξένια Κούρτογλου!

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο και πιο αισιόδοξο για την έναρξη της νέας σεζόν, και ο τίτλος και μόνο των συγκεκριμένων Σεμιναρίων Αυτογνωσίας, το επιβεβαιώνει περίτρανα!
Για την Ξένια Κούρτογλου σας έχω μιλήσει αρκετές φορές, την τελευταία εδώ, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της “Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι… Τώρα”.
Και να τώρα, η Ξένια υποδέχεται τη νέα σεζόν, αυτή που πάντα μας υπόσχεται τις καλύτερες ευκαιρίες , δίνοντας μας το σύνθημα!

Ο κύκλος «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…Τώρα!» που θα πραγματοποιηθεί στην Life Clinic Group, απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να πάρουν τα «ηνία της ζωής» τους στα χέρια τους, να διευρύνουν και να εμπλουτίζουν συνεχώς τις εμπειρίες τους, να πραγματοποιούν και να απολαμβάνουν την ζωή που ονειρεύονται στο «εδώ και τώρα».

 

Μήπως είναι η δική σας σειρά να πάρετε δυναμικά τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας?

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κύκλος 12 Συναντήσεων
Ημερομηνία έναρξης: Τρίτη 25/9
Διεξαγωγή: Kάθε Τρίτη μέχρι και τις 11/12
Ώρες συναντήσεων: 19:00 – 21:00
Σημείωση: ΜΟΝΟ για την ενότητα στις 2/10: 18:00-20:00
Αγορά Kύκλου: 480€
Προαγορά Κύκλου μέχρι 20/9: 360€
Αγορά Ενότητας: 50€

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε εδώ!

It’s good to know:

Η Ξένια  είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου Μεντόρων – IforU, επιλεγμένο μέλος των European Business Mentors, Mentor στο Egg και στο Kick Athens και δραστήριο μέλος του ΔΣ του ΤΟΓΜΕ (Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Managers & Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων) .
Aπόφοιτος του Pierce College και κάτοχος ΒΒΑ του Deree College ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια στο Deree και μητέρα μιας κόρης 2 ετών.  Είναι ιδρύτρια και Managing Partner της Focus Bari , μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών στην Ελλάδα και συνιδρύτρια του πρωτοποριακό startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από τα 200 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, προσφέροντας καταγραφή και ανάπτυξη του 360 Customer Experience in e-Commerce.
Ως διακεκριμένη γυναίκα καριέρας, η Ξένια Κούρτογλου είναι εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια καλεσμένη ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.  Η δίψα της για εξέλιξη την οδήγησε ξανά στα θρανία το 2010, και ύστερα από πενταετείς σπουδές πιστοποιήθηκε ως Life & Business Coach με το ICPS Triple Certification in Coaching (MDI, AMA, Coach U), ακολουθώντας την ανάγκη της να προσφέρει σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί τρόπους για μια καλύτερη ζωή.

Με κορυφαία αξία την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη, η Ξένια Κούρτογλου προσφέρει ουσιαστικό έργο για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των νέων και των γυναικών, μέσα από τις συνεχείς, αντίστοιχες Έρευνες της Focus Bari, την συνεισφορά της με συστηματική διδασκαλία στο Πάντειο και σε άλλα Πανεπιστήμια από το 1997,  την υποστήριξή της σε σχετικές διοργανώσεις, και κυρίως, μέσα από το προσωπικό της παράδειγμα.
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς), είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην EMRO, είναι μέλος των ESOMAR, IMRS, EEET, ΕΕΔΕ, ΕΙΜ, TOΓΜΕ, ΙΕΠ και IAB Hellas, και είναι μόνιμη συνεργάτης & αθρογράφος στο περιοδικό Deluxe και στην Huffington Post.

Καλή επιτυχία φιλενάδα! Να σκίσεις! 

error: Content is protected !!