ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Ξένια Κούρτογλου μέσα από τα δικά μου μάτια…

Με την Ξένια Κούρτογλου ήρθαμε πιο κοντά πέρυσι ακριβώς τέτοια εποχή, με την αφορμή ενός Networking Event με θέμα “It’s All About How Digital your Business Is” της iforU, που συμμετείχαμε και οι δύο, – εκείνη ως Πρόεδρος και CEO της Focus Bari και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της iforU-, και όπου θα προσπαθούσαμε να αναλύσουμε και να δώσουμε απαντήσεις σε όσα απασχολούν Γυναίκες με τις δικά μας όνειρα και προσλαμβάνουσες, μεταξύ άλλων και τα πάντα σχετικά με το Digital Marketing, με τα “σημεία-κλειδιά” στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας για τον σύγχρονο επιχειρηματία, για το που βρίσκεται σήμερα ο Έλληνας σε σχέση με την τεχνολογία, τον ρόλο των social media στην κοινωνία μας…
Το Networking Event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εγώ γνώρισα καλύτερα την εντυπωσιακή προσωπικότητα της Ξένιας, πάντα την συμπαθούσα, πλέον προστέθηκαν και άλλα, περισσότερα και ακόμη πιο εκλεκτά συναισθήματα για την δραστήρια και πάντα απόλυτα ενημερωμένη Ξένια, η οποία εκτός όλων των άλλων, είναι και απόφοιτος του Pierce College, του σχολείου που αποφοίτησα και εγώ.
Μέσα σε αυτή την χρονιά που ακολούθησε, συνέβησαν πολλά -στον επαγγελματικό πάντα τομέα και όλα επιτυχημένα, τόσο σε εκείνη όσο και σε εμένα- η Ξένια μεταξύ άλλων έκατσε και έγραψε και το βιβλίο “Η Καλύτερη Ευκαιρία Είναι… Τώρα” , ένα βιβλίο που με το που μου το έστειλε το ρούφηξα μέσα σε ένα βράδυ, και που σε πείθει αυτό ακριβώς που σου υποδεικνύει ο τίτλος του.


“Φιλενάδα το βιβλίο πάει σούπερ…” έρχονται κάποια όμορφα μηνύματα της αραιά και που στο κινητό μου, και την περασμένη εβδομάδα ήρθε άλλο ένα που με προσκαλούσε σε άλλη μία παρουσίαση του, πιο ιδιαίτερη αυτή την φορά, που της υποσχέθηκα πως δεν θα την έχανα με τίποτα. “Καλημέρα, θα σε περιμένουμε με πολύ χαρά στο Carpo Κηφισιάς για μια πολύ ιδιαίτερη και “exclusive” παρουσίαση του πρώτου μου βιβλίου «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι…ΤΩΡΑ!» που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Να είσαι εκεί στις 19:00, μην αργήσεις! Θα σε περιμένει και μια πολύ όμορφη έκπληξη…”.
Το ήθελα πολύ, δεν τα κατάφερα. Εκείνη την ημέρα -προχθές- και εκείνη την ώρα -στις 19.00′ το απόγευμα- βρισκόμουν σε ένα εντυπωσιακό meeting room μίας ακόμη πιο εντυπωσιακής πολυεθνικής εταιρίας στο Μαρούσι και συζητούσαμε το ενδεχόμενο της συνεργασίας μας. Το meeting τελείωσε αργά…

Η Ξένια όμως, μου έστελνε φωτογραφίες στο κινητό μου. Και ένα μήνυμα…
“Σκίσαμε χθες πραγματικά Φαίη μου μας έλειψες (όλο κοιτούσα και σ’ έψαχνα με το βλέμμα), μετά κατάλαβα ότι κάτι θα σου έτυχε!  Το κλου της βραδιάς ήταν πως ο Κώστας Κοντόπουλος βγήκε μέσω Skype από το Λονδίνο, όπου το Carpo εγκαινίασε μόλις το δικό του corner μέσα στα Selfridges, μια επιτυχία που ήρθε μόνη της (εκείνοι τον βρήκαν και του έκαναν την πρόταση), κάτι που όχι μόνο επισφραγίζει την επιτυχία των Carpo, αλλά επιβεβαιώνει πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, αν ο άνθρωπος έχει όραμα που λαχταρά και το υλοποιεί με καλοσύνη, ομορφιά, αλήθεια (κάτι που τονίζω στο βιβλίο μου), σίγουρα θα γίνει πραγματικότητα πέραν κάθε φαντασίας. Σε φιλώ γλυκά…”

Η Ξένια Κούρτογλου με την Εύη Ανδριανού της Rea Capital

Μαρία Λεμονιά, Γεωργία Κοντοπούλου, Αλέξης Κοντόπουλος, Ξένια Κούρτογλου. Ο Αλέξης Κοντόπουλος είναι ένας από τα τρία αδέλφια που δημιούργησαν το Carpo, το οποίο σκίζει σκίζει παντού, πλέον και στο Selfridges!

Η Εύη Αναστασίου της Derma Clinics, η Ξένια Κούρτογλου και η Μανια Ζαχαράκη

Αυτή είναι η Ξένια Κούρτογλου και γι αυτό πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, και γι αυτό σας συνιστώ όλους να διαβάσετε το βιβλίο της, θα αποκτήσει ξεχωριστή θέση και στην δική σας καρδιά…

Αγαπημένες όλες: Νάνσυ Μαλλέρου, Μαρία λεμονιά, Ξένια Κούρτογλου, Κατερίνα Γκαγκάκη

ΥΓ. “Ναι, ήταν εκπληκτικά! Και το βιβλίο σκίζει… Αύριο πάω Ηράκλειο και μετά Θεσσαλονίκη. Α! Και μετά Λάρισσα! Τουρνέ… Σαν τους τραγουδιστές. Αλλά είναι φανταστικά…” άλλο ένα μήνυμα της χθες τα μεσάνυχτα. “Εσύ μόνο….” η απάντηση μου.

error: Content is protected !!