ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πρώτη μου (φανταστική) φθινοπωρινή αγορά!

Καλημέρα! 🙂 
Επιτέλους, το χιλιοειπωμένο “καλό φθινόπωρο” έπιασε τόπο, φθινοπώριασε για τα καλά, από ό,τι φαίνεται τελειώσαμε με τις άνευ ουσίας -και άνευ διακοπές- ζέστες και την ανυπόφορη υγρασία. Επιστρέψαμε από τις θερινές μας αποδράσεις (σαν μακρινό όνειρο φαντάζουν πια), μπήκαμε με μακροβούτι στα βαθιά των υποχρεώσεων, και η κουφόβραση δεν βοηθούσε.
Καλό Φθινόπωρο λοιπόν, και καιρός να κάνουμε και τις πρώτες μας -δειλές- φθινοπωρινές αγορές.
Εγώ την έκανα. Προχθές. Και την φόρεσα χθες το πρωί, όταν έπρεπε να συνδυάσω ένα “λογικό” για την εποχή και για τις περιστάσεις, all day outfit, για να πάω στο Press Event της Bobbi Brown στην Γλυφάδα, αμέσως μετά σε meeting στα κεντρικά γραφεία της Miele στην Μεσογείων, κατευθείαν στην στάση να πάρω την Ελμίνα από το σχολικό, να πάμε να ψωνίσουμε όοοολα όσα χρειαζόμαστε για το αυριανό της πάρτι, από εκεί σε συνάντηση με τον super talented γραφίστα μας Jason Deligiannis για να τσεκάρουμε μακέτες, και τέλος, να συναντήσω τον Νικόλα στο Geona’s για ένα dirty Martini και Γλώσσα Meunière.
Η πρώτη μου (φανταστική) φθινοπωρινή αγορά είναι αυτή η pashmina από 100% cashmere, επιλογή από την συλλογή της αγαπημένης μου Anapnoe, από την Ιταλία. Η συλλογή τους από υπέροχο κασμίρι σε εσάρπες αλλά και σε ριχτάρια (stay tuned, θα σας δείξω και το δικό μου) είναι εντυπωσιακά πλούσια, όμως εγώ επέλεξα την συγκεκριμένη pashmina γιατί ξετρελάθηκα με τον -πάντα αγαπημένο μου- συνδυασμό blue-black & chocolat, που τον θεωρώ από τους πιο αριστοκρατικούς.

Όταν πάτε στην Anapnoe να επιλέξετε την δική σας pashmina από cashmere, απιλέξτε και μία -ή δύο- για την κολλητή σας. Η τιμή της είναι απίστευτη! (αλλά αυτό, ας μείνει μεταξύ μας…)

Σε συνδυασμό με το little black cotton dress μου από την Lucia , τα μαύρα δερμάτινα loafers μου και την ταμπά Infinity τσάντα μου με την υπογραφή της ThemisZ κατά την διάρκεια της χθεσινής -μία ήλιο μία ζέστη- μέρας την φόρεσα με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους, ενώ δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην με ρωτήσει από που την έχω πάρει… Και πιστέψτε με, συνάντησα πολλούς…

Και επειδή θα με ρωτήσετε και εσείς, επικοινωνήστε με την Φώφη και την Μάρσα Δημοπούλου της Anapnoe στο +30 2108019982 & +30 6944381447 και επισκεφθείτε το atelier τους στην Αγίου Τρύφωνος, στην Κηφισιά, για να διαλέξετε την δική σας κασμιρένια pashmina!
Α, ξέχασα να σας πω το βασικότερο…Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!!!

Τυλίξτε την εποχή σε μία πασμίνα από κασμίρι και καλό φθινόπωρο…xoxoxo

error: Content is protected !!