ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Αν θέλεις πάμε μαζί…” είναι η πρόταση του Νικόλα που όταν αφορά εγκαίνια -πόσο μάλλον καταστήματος- είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως δεν θα είναι του στιλ μου. Όχι πως δεν ταιριάζουν η αισθητική και τα γούστα μας, κάθε άλλο. Εκεί που καμιά φορά το χάνουμε, είναι στα ενδιαφέροντα μας. Και όχι, δεν εννοώ το ποδόσφαιρο. Γιατί δεν του αρέσει. Εμένα πάλι, πολύ… 🙂
Το “Αν θέλεις πάμε μαζί” λοιπόν μου το πρότεινε για τα εγκαίνια του πρώτου Mi Store της Ελλάδας, που έγιναν χθες στον πρώτο όροφο του Golden Hall, όπου η Info Quest Technologies παρουσίασε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Xiaomi, που κάνουν το Internet of Things και την καινοτομία των διασυνδεδεμένων συσκευών προσιτή σε όλους. Πρωταγωνιστής των εγκαινίων το νέο εκπληκτικό Mi 6, η ναυαρχίδα των κινητών Xiaomi, που λανσάρεται επίσημα στην Ελληνική αγορά. Αυτό που “επίσημα” γυάλισε στον Νικόλα.
Δεν ήρθαμε, δεν προλάβαμε, την βόλτα μου όμως την έκανα εγώ -μόνη μου- σήμερα το πρωί, για να δω από κοντά προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμός του Νικόλα κι αν όντως τα Smartphones είναι “κορυφαίων χαρακτηριστικών και απόδοσης” όπως υποστηρίζει…
Follow me..

Mi Notebook Air 12.5 & Mi Portable Mouse

Από χθες το απόγευμα,  έως και αύριο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, οι «Mi Fans», θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ένα ευρύ φάσμα διασυνδεδεμένων συσκευών Xiaomi που προσδίδει ποιότητα και νέες δυνατότητες στην καθημερινότητα όλων όσοι αγαπούν το σύγχρονο lifestyle, να διασκεδάσουν με happenings και πολλή μουσική, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά εντυπωσιακά δώρα, μεταξύ των οποίων και τρία Mi 6!
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων Xiaomi, που θα γνωρίσουν  οι επισκέπτες του Golden Hall, αντικατοπτρίζει το πρόθεμα “Mi” που σημαίνει “Mobile Internet” και περιλαμβάνει ένα πλήθος διασυνδεδεμένων συσκευών όπως Smartphones, Έξυπνες συσκευές, που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας, όπως συσκευές φόρτισης (Mi Power Bank),  δικτύωσης (Mi Router), φορητές συσκευές υγείας και ευεξίας (Mi Band, Mi Scale), Αξεσουάρ ήχου, όπως υψηλής πιστότητας ακουστικά (Mi Piston Air, Mi In-Ear Headphone Pro/Pro HD) και ηχεία (Mi Bluetooth Speaker) σχεδιασμένα για λειτουργία με φορητές συσκευές, έως και Ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια!

Ναι, καλά το καταλάβατε, είναι Ζυγαριά, όπου κάνει και Λιπομέτρηση-Μέτρηση Οστικής Μάζας, έχει οθόνη LED καθώς επίσης Bluetooth σύνδεση με Android/iOS Smartphones!

Λες να είχε δίκιο τελικά ο Νικόλας?

Ελάτε έως αύριο στο κατάστημα εδώ στο Golden Hall και μπορεί να κερδίσετε ένα από τα τρία Mi 6!

Το Ηλεκτρκό Ποδήλατο στην βιτρίνα αποτελεί πόλο έλξης όλων των περαστικών.

Εγώ ενθουσιάζομαι με το ρολόι!

My brand new Smartwatch!

Το κατάστημα, αποτελεί συνέχεια της επένδυσή της Info Quest Technologies στη συνεργασία της με τη Xiaomi  και λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα. Παράλληλα στο κατάστημα μπορούμε να απολαύσουμε τις μοναδικές υπηρεσίες Custo Mize, που  βοηθούν κάθε κάτοχο Xiaomi Smartphone να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ευκολίες όπως αρχική ρύθμιση συσκευής, δημιουργία λογαριασμών χρήσης στο Internet, ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού δεδομένων, δωρεάν μεταφορά επαφών και αρχείων μεταξύ συσκευών και πολλές άλλες.

Love Mi!!! xxx

error: Content is protected !!