ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tataahh!!! Άνοιξε η πρώτη boutique Armani Exchange, follow me…

Δευτέρα πρωί. Και όταν λέμε πρωί, το εννοούμε. Το πρώτο ραντεβού της ημέρας, της καινούργιας εβδομάδας είναι με την Μικαέλα Δόξα για έναν γρήγορο καφέ, στο Golden Hall. Πριν καν τον πρώτο αυτό καφέ όμως, με αιφνιδιάζει. Ευχάριστα! “Πάμε να σε ξεναγήσω στην πρώτη boutique Armani Exchange στην Ελλάδα, η οποία άνοιξε στον 1ο όροφο του Golden Hall, θα ενθουσιαστείς!”
Η πρώτη εντύπωση είναι όντως συγκλονιστική. Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα καταστήματα σε ένα Εμπορικό Κέντρο γεμάτο πανέμορφα καταστήματα. Είναι τεράστιο, φωτεινό, σε προδιαθέτει να μπεις και να αφεθείς στην μαγεία του. Η δεύτερη εντύπωση είναι ακόμη καλύτερη. Γιατί βλέπεις τις συλλογές του διάσημου brand, τις συλλογές του Armani Exchange, την πιο σύγχρονη σειρά του ιστορικού Οίκου που κάνει θραύση στις Μητροπόλεις του κόσμου, και σου αρέσουν όλα. Φυσικά. Και μπορείς να τα αποκτήσεις και όλα γιατί οι τιμές τους είναι πολύ πολύ πολύ λογικές, if you know what I mean. 🙂

Με άξονα την προσιτή πολυτέλεια και την υπογραφή του Οίκου Armani, η νέα αποκλειστική boutique φιλοξενεί την ανδρική, γυναικεία και παιδική συλλογή Armani Exchange που συνδυάζει το activewear και το street style με το εκλεπτυσμένο casual ντύσιμο.
Με την υψηλή ποιότητα και αισθητική του Οίκου Armani και με πρωταγωνιστές τα δερμάτινα και τα bomber jacket, τις over-sized μπλούζες και τα blazer, τα εμφανή λογότυπα και τις ιδιαίτερες υφές, η ανατρεπτική συλλογή Armani Exchange απευθύνεται στο σύγχρονο, νεανικό κοινό που θέλει το casual στυλ του να εκφράζει τη μοναδικότητα και την ελευθερία του.

Μπορώ να βρω πολλά κομμάτια από τις συλλογές του Armani Exchange, ενθουσιάζομαι με την παιδική του σειρά -cool!- από την οποία διαλέγω ένα αμάνικο jacket και ένα T-Shirt για την Ελμίνα, από την ανδρική που πολύ γρήγορα ξεχωρίζω μία φανταστική φόρμα για τον Νικόλα, και φυσικά από την γυναικεία που επιλέγω μία μαύρη δερμάτινη τσάντα, από αυτές που λατρεύω. Από αυτές που τις κρατάω το πρωί και μπορώ να συνεχίσω μαζί τους έως αργά το βράδυ…


Πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω όμως και από τις δικές μου επιλογές, είναι πως στο Armani Exchange μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τα πιο όμορφα και κομψά δώρα με την υπογραφή του Οίκου Armani, που θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

Ο πιο ωραίος πρωινός καφές της εβδομάδας, ο πρώτος με την Μικαέλα Δόξα

Όμως, το Armani Exchange δεν είναι το μόνο hot new entry στο Golden Hall! Stay tuned θα σας πάω και άλλες βόλτες!
xoxoxo

error: Content is protected !!