ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι πρώτες Tote Bags για την Creaid είναι έτοιμες!

Το διαβάσατε πρώτοι εδώ, στο Fay’s Control. Η πρώτη Tote Bag άλλωστε που παραδόθηκε, ήταν η δική μου. Άσχετα αν δεν είναι έτοιμη ακόμη…
Η CREAID, ένας νεοσύστατοs μη κερδοσκοπικόs οργανισμός που υπηρετεί τις θεμελιώδεις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δημιουργεί και προσφέρει τη βοήθειά τηs στους Γιατρούς του Κόσμου.
Η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος του σωματείου, προσκάλεσε 200 συνανθρώπους μας κυρίως από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και το δημοσιογραφικό χώρο να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μία κινητής μονάδας απαραίτητης για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Η Tote Bag μου...

Η Tote Bag μου…

Οι θετικές απαντήσεις ήταν καταιγιστικές κι έτσι οι 200 συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική Tote Bag. Οι Tote Bags θα γίνουν το αντικείμενο της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο One Athens, ενώ η αντίστοιχη έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της, το Σάββατο 28 Μαρτίου και θα παραμείνει στο One Athens για μία εβδομάδα για όλους εκείνους που επιθυμούν να την επισκεφθούν.
Την πρόοδο της δημιουργίας των Tote Bags αλλά και όλες τις συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλέκος Φασιανός, Παναγιώτης Τέτσης, Vassiliki, Deux Hommes, Βίκυ Καγιά, Ελενα Κουντουρά, Κατερίνα Παναγοπούλου, Danelian, Lalaounis, Σοφία Κοκοσαλάκη, Loukia, Vrettos Vrettakos, Αντώνης Ρέμος, MI-RO, Νίκος Κούλης και πολλοί άλλοι, θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι, τόσο μέσω του website www.creaid.com, μέσω της επίσημης σελίδας του σωματείου στο facebook:
www.facebook.com/pages/creaid/410606485769327?ref=hl
όσο και στο Instagram με το όνομα creaidgreece.

Αλέκος Φασιανός

Αλέκος Φασιανός

Η υπογραφή του Αλέκου Φασιανού θα χτυπήσει "κόκκινα" την βραδιά της δημοπρασίας!

Η υπογραφή του Αλέκου Φασιανού θα χτυπήσει “κόκκινα” την βραδιά της δημοπρασίας!

Η τσάντα που δημιούργησε ο Τάκης Ζαχαράτος

Η τσάντα που δημιούργησε ο Τάκης Ζαχαράτος

Βικτώρια Κυριακίδη

Βικτώρια Κυριακίδη

Η εικαστική ματιά της Βικτώριας Κυριακίδη

Η εικαστική ματιά της Βικτώριας Κυριακίδη

Γιώργος Χαδούλης

Γιώργος Χαδούλης

error: Content is protected !!