ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πριγκίπισσα Τατιάνα συνεργάζεται με το Belvedere Mykonos για καλό σκοπό

Η πριγκίπισσα Τατιάνα (nee Τατιάνα Μπλάτνικ) ενώνει τις δυνάμεις της με το ξενοδοχείο Belvedere Mykonos και το Thea Estiatorio σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι για καλό σκοπό. Στη καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, στην πανοραμική βεράντα του Thea Estiatorio, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν 3 συνταγές από το βιβλίο της πριγκίπισσας Τατιάνας «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις».


Είναι γνωστή η αγάπη της συζύγου του πρίγκιπα Νικόλαου για την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα. Η αγάπη αυτή, η γνωριμία της με την ΜΚΟ «Μπορούμε» καθώς και με την Diana Farr Louis, συγγραφέα και αργότερα συνεπιμελήτρια του βιβλίου, την οδήγησε στη δημιουργία του βιβλίου. Δεν είναι απλώς ένα βιβλίο μαγειρικής αλλά ένα λεύκωμα που περιλαμβάνει συνταγές από 35 διεθνείς προσωπικότητες που μοιράζονται την ίδια αγάπη για το ελληνικό φαγητό. Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου διατίθενται αποκλειστικά για τη στήριξη του «Μπορούμε», που στόχο έχει τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα.
Η πριγκίπισσα Τατιάνα συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης Executive Chef του Belvedere Mykonos, Νίκο Ζερβό για τη δημιουργία 3 πιάτων που θα σερβίρονται αποκλειστικά στο Εστιατόριο Thea. Μία ελληνική σαλάτα gazpacho για ορεκτικό, ψάρι αλα σπετσιώτα για κυρίως και για επιδόρπιο παγωτό παρφέ ελληνικού καφέ. Μέρος των εσόδων από τα πιάτα θα διατεθούν για την υποστήριξη του «Μπορούμε». Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το βιβλίο «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις» από το Thea και το Belvedere Shop.

error: Content is protected !!