ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Νέο art project από την εικαστικό Βένια Μπεχράκη!

Το νέο art project της εικαστικού Βένιας Μπεχράκη, με τον τίτλο «ΤRACES», αποτελεί τη συνέχεια της καλλιτεχνικής της αναζήτησης μέσα από τα ίχνη της ανθρώπινης κίνησης, όπως αυτά αποτυπώνονται πάνω στον καμβά των εκατό (100) συλλεκτικών tote bags.
Η εικαστικός εμπνέεται από τις τοιχογραφίες σπηλαίων παλαιολιθικής εποχής, που απεικονίζουν ίχνη ανθρώπων, όπως αυτά του Λασκώ στην Γαλλία και του Cueva de las Manos (Σπηλιά των χεριών) στην Αργεντινή. Αποτυπώνουν -με ονειρικό τρόπο- μια σύγχρονη εκδοχή των ιχνών αυτών μέσα από αέρινες και αέναες κινήσεις, που ζωντανεύουν πάνω σε καμβάδες και μεταμορφώνονται σε πολύ ιδιαίτερα art bags objects.


Οι art bags της Βένιας Μπεχράκη, σχεδιασμένες από καμβά και δέρμα, συνδυάζουν υψηλή αισθητική και ποιότητα, καθιστώντας τις μοναδικά art objects.


Δίνοντας έμφαση στην εύκολη χρήση, την απλότητα και τη λειτουργικότητά τους, η εικαστικός προσδίδει στις tote bags τη διαχρονικότητα και κυρίως τη χρηστικότητα των tote bags για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση.


Πρόκειται για εκατό limited edition, αριθμημένες και υπογεγραμμένες art project tote bags, οι οποίες σαν έργα τέχνης, γίνονται αμέσως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του καθένα που τις κρατάει.


Οι tote bags παρουσιάζονται, αμέσως μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα τους στη Νέα Υόρκη, τον Μάιο -για πρώτη φορά στην Αθηνά– σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 6-10 στο Coco-mat Hotel, Πατριάρχου Ιωακείμ 36, Κολωνάκι, τηλ επικοινωνίας: 2107246108

Congratulations Venia! Love them!!! xxx 

error: Content is protected !!