ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Enny Monaco εγκαινιάζει το Pop-Up Store της στο Αρχοντικό Βενιέρη της Μυκόνου!

Σημείο αναφοράς στον τομέα της μόδας και της πολυτέλειας, η Enny Monaco, για περισσότερο από δύο δεκαετίες προσελκύει στις boutiques της όλους όσους αναζητούν κορυφαίες επιλογές για την ένδυσή τους.
Με στόχο να δείξει τη μακροχρόνια σχέση της με το νησί των Κυκλάδων, από την 1η Ιουλίου το brand Enny Monaco ανοίγει ένα pop up store στο Αρχοντικό Βενιέρη. Το αρχοντικό Βενιέρη που βρίσκεται στη γωνία των οδών Ματθαίου Ανδρόνικου και Καλογερά, στα Ματογιάννια μια από τις πιο παραδοσιακές και πολυσύχναστες περιοχές της Μυκόνου, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα περίπου. Ο αρχιτεκτονικός ρυθμός του αρχοντικού, είναι αυτός που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Πρόκειται για μια τυπική αστική οικία της ύστερης νεοκλασικής περιόδου με στοιχεία μανιερισμού στην εντυπωσιακή του πρόσοψη, η οποία καλύπτεται μερικώς από βουκαμβίλιες. Στο εσωτερικό του ο επισκέπτης βρίσκεται αιφνιδίως στην belle époque, με μοναδικές τοιχογραφίες και επίπλωση που θα εμπλουτιστεί με έπιπλα σε συνεργασία με την εταιρεία Deloudis που εδώ και 40 χρόνια αντιπροσωπεύει τα πιο μοντέρνα design brands επίπλων στην Ελλάδα.
Σε αυτό το δημιούργημα αρχιτεκτονικής θα στεγάζεται το pop up store της Enny Monaco, στο οποίο θα παρουσιάζονται μερικά από τα πιο γνωστά brands μόδας παγκοσμίως σε θεματικές ενότητες οι οποίες θα εναλλάσονται ανά εβδομάδα.


Παράλληλα στον χώρο θα φιλοξενηθούν έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε μια έκθεση που θα επιμεληθεί ο Κώστας Βογιατζής, εκδότης του Yatzer.com, το ενημερωτικό ψηφιακό περιοδικό (blog-zine) στο οποίο από το 2007 δημοσιεύεται ό,τι καινούργιο από τον δημιουργικό κόσμο του design, της αρχιτεκτονικής, των τεχνών και της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο που η Financial Times, το ELLE Décor, το INTERNI και η Αγγλική Vogue έχουν συμπεριλάβει στα best design websites παγκοσμίως, ενώ το “Architectural Digest” έχει συμπεριλάβει τον Κώστα Βογιατζή στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, στο χώρο του design.


Οι σχεδιαστές που θα φιλοξενήσει το concept store Enny Monaco είναι :
Σάββατο 1 Ιουλίου εως Παρασκευή 7 Ιουλίου : Mary Katrantzou και Αquazzura
Παρασκευή 7 Ιουλίου εως Παρασκευή 14 Ιουλίου: Jonathan Simkhai, θα πραγματοποιηθεί event παρουσία του σχεδιαστή.
Παρασκευή 21 Ιουλίου εως Δευτέρα 31 Ιουλίου: Christian Louboutin με τη limited edition συλλογή Mexicaba bag.

Τρίτη 1 Αυγούστου εως Τρίτη 8 Αυγούστου: Wandering και PRE FW 17-18 COLLECTIONS Alaϊa, Balmain, Faith Connexion, Elie Saab, Gianvitto Rossi, Giambattista Valli και Pleats Please by Issey Miyake.

error: Content is protected !!