ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο μικρές μας cheerleaders ξανά προς τη δόξα τραβάνε!

Ο λόγος για τις ομάδες Golden Stars του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου ΜΥΡΤΑΛΗ και της προπονήτριας τους Μπέτυς Σακελάρη που ανακηρύχτηκε φέτος εθνική προπονήτρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading.

Με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και προετοιμασμένες όσο ποτέ οι πανέμορφες μικρές μας μαζορέτες συμμετέχουν και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, το 6ο κατά σειράν, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στο TAE KWON DO, στο Φάληρο, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ICU και τη συμμετοχή διεθνών κριτών.


Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Περιστερίου ΜΥΡΤΑΛΗ με τις αγωνιστικές ομάδες Golden Stars κατέκτησε στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε, ενώ λίγες μέρες αργότερα συμμετέχοντας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading κατάφερε να διακριθεί στις περισσότερες κατηγορίες.


Το φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Ιουνίου στην Πράγα, και οι cheerleaders του Ομίλου ΜΥΡΤΑΛΗ έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι και πάλι θα καταφέρουν μεγάλες επιτυχίες για την Ελλάδα!
Την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό τους μοιράζεται και η προπονήτριά τους Μπέτυ Σακελάρη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής, αεροβικής, τζαζ και χιπ χοπ.

error: Content is protected !!