ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

O Michael Kors μιλάει στο Fay’s Control για καλοκαίρια, ταξίδια & μας δίνει συμβουλές για το τι να πακετάρουμε στην βαλίτσα μας!

Τι σημαίνει το άρωμα Wonderlust για εσένα?
Michael Kors: Αυτό το άρωμα συμβολίζει το ρομαντισμό και την περιπέτεια, το αίσθημα ότι όλα μπορούν να συμβούν!

Πώς θα περιέγραφες τη γυναίκα Wonderlust?
Michael Kors: Ρομαντική, αυθόρμητη, περιπετειώσης και αισθησιακή.

Το μπουκάλι είναι εκπληκτικό – λαμπερό και με υπέροχο χρυσό και ροζ ντεγκραντε χρώμα. Τι ενέπνευσε το design του? Ποια η σχέση του συνδυασμού ροζ και χρυσό με τη μόδα? Πώς πιστεύεις ότι τα χρώματα αυτά παραπέμπουν στο πνεύμα του Wonderlust? Εμπνεύστηκα τα χρώματα του μπουκαλιού από την ανεμελιά που χαρακτηρίζει μια αυθόρμητη διαφυγή. Θυμίζουν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος ενός πανέμορφου νησιού. Το χρυσό ήταν πάντα μέρος των σχεδίων μου και το ροζ είναι επειδή είναι ένα όμορφο και γοητευτικό χρώμα.

Lily Aldridge and Michael Kors

Το άρωμα είναι Ανατολίτικο Λουλουδάτο Gourmant, ωστόσο η γλυκύτητα του προέρχεται από τη βανίλια που περιέχει. Γιατί επέλεξες αυτό το συνδυασμό συστατικών για το άρωμα?
Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσουν τα αρώματα με νότες από λουλούδια και εσπεριδοειδή. Ωστόσο, πιστεύω ότι υπάρχει μια γοητεία όταν πρόκειται για συστατικά που βγάζουν γλυκύτητα όπως η βανίλια. Είναι ένας απροσδόκητος συνδυασμός και αύτο είναι πάντα πολύ chic.

Το άρωμα είναι ρετρό με σύγχρονες επιροές. Τι σε ενέπνευσε γι’ αυτό? Ποια celebrity από το παρελθόν και ποια από το σήμερα αντιπροσωπεύει το πνεύμα Wonderlust? Από το παρελθόν οι Lauren Hutton και Ali MacGraw. Από το σήμερα, η περιπετειώδης και γεμάτη πάθος Lily Aldridge και η Kate Hudson.

Συμβουλές για τα ταξίδια

Τι παίρνεις απαραίτητα μαζί σου σε ένα ταξίδι?
Ένα μαύρο κασμηρένιο πουλόβερ, γυαλιά ηλίου (τύπου αεροπόρου), λευκό jean, το iPad μου και ένα κερί Baies Diptyque για να νιώθω σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο όπως στο σπίτι μου.

Ποιο αντικείμενο είναι πιο σημαντικό να έχεις μαζί σου όταν πρόκειται για:
Περιπέτεια: “Sneakers”
Ρομαντισμό: “Άρωμα”
Ανακάλυψη: “Φωτογραφική μηχανή”

Ποιο είναι το αντικείμενο που πάντα ξεχνάς πριν το ταξίδι? Ή που πάντα εύχεσαι να είχες μαζί σου?
Είμαι πολύ καλός στο πακετάρισμα, συνεπώς δεν ξεχνάω συνήθως πράγματα. Νιώθω ότι θα ήθελα να έχω τις γάτες μου μαζί μου.

Προσπωπικές Περιπέτειες, Ρομαντισμός και ανακαλύψεις του Michael…

Προορισμός για Περιπέτεια:
Ποιο είναι αυτό το μέρος? “Singita Lebombo Lodge στη Νότια Αφρική”
Τι κάνεις εκεί? “Σαφάρι”
Ποιο το highlight? “Ο συνδυασμός της φύσης και της πολυτέλειας”
Τι έμαθες? “Υπάρχει πάντα κάτι καινούριο να ανακαλύψεις”

Προορισμός για Ρομαντισμό:
Ποιο είναι το μέρος? Capri
Ποιο το highlight? Μου αρέσει να νοικιάζω σκάφος και να περνώ τη μέρα μου κολυμπώντας, κάνοντας ιστιοπλοιία, ηλιοθεραπεία και στάσεις για ζυμαρικά, φρέσκα θαλασσινά και εξαιρετικό Ιταλικό κρασί
Τι φοράς? Μαγιώ, t-shirt, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες

Προορισμός για Ανακάλυψη:
Ποιο είναι το μέρος? “Νοτιοανατολική Ασία”
Ποια ήταν η πιο απροσδόκητη στιγμή του ταξιδιού?  “Το βρήκα φανταστικό που τη μία μέρα εξυρευνούσαμε το Vietnam, και την επόμενη ήμασταν πάνω σε ελέφαντες στο Laos”.
Ενέπνευσε η εμπειρία αυτή μελλοντικά ταξίδια?  “Ναι!”

Thank you Michael! Have a Wonderlust Summer! xxx

error: Content is protected !!