ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού πήρε μία Anapnoe, μέσα από τις δημιουργίες του Ελληνικού brand!

Η πρόσκληση ήταν ήδη δελεαστική γιατί το Modem ανακοίνωσε την επίδειξη του Λάσκαρη ανάμεσα στα δύο shows της Chanel. Αυτό από μόνο του θεωρείται επιτυχία.
Το venue της επίδειξης, το Faust στο Pont Alexandre III, ήταν ήδη γνωστό αφού εκεί έδειχνε ο Αζαρό και ο Μάνις Αρόρα. Έτσι, την Τρίτη 4 Ιουλίου ο Οίκος Λάσκαρης συμμετείχε με τεράστια επιτυχία στην πιο απαιτητική Εβδομάδα Μόδας του πλανήτη, στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, όπου όλες τις λεπτομέρειες του show θα τις διαβάσετε και θα τις δείτε μέσα από το Fay’s Control.

Όμως πριν, θέλω να σταθώ σε μία άλλη δυνατή υπογραφή που έκανε αίσθηση στο show του Laskaris, και δεν είναι άλλη από την Anapnoe, που οι αναγνώστες του Fay’s Control γνωρίζουν πολύ καλά τόσο μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες, όσο και από την συμμετοχή του brand στα The Pop Up Projects!

H συλλογή του Laskaris εντυπωσίασε με 16 couture ρούχα που συνοδεύονταν από χειροποίητα παπούτσια , γούνινες τσάντες και δερμάτινα με γούνινες λεπτομέρειες απο ελληνικές γούνες του Ιορδάνη Μιχαηλίδη απο την Καστοριά αλλά και ειδικά σχεδιασμένα κοσμήματα της ελληνικής Anapnoe  , των πολύ ταλαντούχων Φώφη και Μάρσα Δημοπούλου.
Το κεντρικό κόσμημα της συλλογής δεν ήταν άλλο από το κλειδί της Anapnoe….που ”ξεκλείδωνε” την πόρτα του κόσμου του Λάσκαρη και εντυπωσίασε…

Η Anapnoe κέρδισε τις εντυπώσεις στην πιο απαιτητική Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του κόσμου

Για να δείτε ολοκληρωμένες τις Συλλογές της Anapnoe μπείτε εδώ ή καλέστε στο +30 2108019982

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!! xxx

error: Content is protected !!