ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο opening party του Pop-Up Store Enny Monaco στη Μύκονο, με την παρουσία της Mary Katrantzou!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του Concept Pop-Up Store Enny Monaco στη Μύκονο με την παρουσία της σχεδιάστριας Mary Katrantzou. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια παρουσίασε εκεί τη νέα της κολεξιόν Resort 18, ενώ οι κολεξιόν SS17 και Pre FW 17-18 διατίθενται από τις boutique Enny Monaco στην Αθήνα. Παράλληλα οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα σχέδια από την Φθινοπωρινή κολεξιόν του Αquazzura.

ΜΑΡΙΛΥΝ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΒΑΝΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΟΥΔΗΣ

Το αρχοντικό Βενιέρη που φιλοξενεί τo Concept Pop-Up Store της Enny Monaco, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα περίπου. Σε αυτό το δημιούργημα αρχιτεκτονικής, όπου η τέχνη και η μόδα συνδυάζονται άψογα, παρουσιάζονται μερικά από τα πιο γνωστά brands μόδας παγκοσμίως, σε θεματικές ενότητες, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά εβδομάδα. Ο αρχιτεκτονικός ρυθμός του αρχοντικού, είναι αυτός που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Πρόκειται για μια τυπική αστική οικία της ύστερης νεοκλασικής περιόδου με στοιχεία Μανιερισμού στην εντυπωσιακή του πρόσοψη, η οποία καλύπτεται μερικώς από βουκαμβίλιες.

FOLLOW ME…

Στο εσωτερικό του ο επισκέπτης βρίσκεται αιφνιδίως στην belle époque, με μοναδικές τοιχογραφίες και επίπλωση που εμπλουτίζεται με έπιπλα της εταιρείας Deloudis , ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του χώρου ανέλαβε η interior designer, Μαριλύν Κάτσαρη.

Στον χώρο του αρχοντικού φιλοξενούνται έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών σε μια έκθεση που επιμελείται ο Κώστας Βογιατζής, εκδότης του Yatzer.com, το ενημερωτικό ψηφιακό περιοδικό (blog-zine) στο οποίο από το 2007 δημοσιεύεται ό,τι καινούργιο από τον δημιουργικό κόσμο του design, της αρχιτεκτονικής, των τεχνών και της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο που η Financial Times, το ELLE Décor, το INTERNI και η Αγγλική Vogue έχουν συμπεριλάβει στα best design websites παγκοσμίως, ενώ το “Architectural Digest” έχει συμπεριλάβει τον Κώστα Βογιατζή στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, στο χώρο του design.

ΒURCU ESMERSOY ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MARY KATRANTZOU

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ

MEG COPE, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΕΥΗ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΑΝΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΕΣΑΚΗΣ, ΦΙΟΝΑ ΧΑΛΤΙΝ

ANNA & ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΠΑΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΟΥ

ΒΙΚΥ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, ΒΑΝΑ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΟΥΔΗΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΟΥ

ΒΙΚΥ ΚΟΡΑΣΙΔΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ

ΑΝΝΑ & ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΦΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΕΥΘΥΜΙΟΥ, ALESSANDRO LATTANZIO

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΛΩΡΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΡΑΚΟΥ.ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ MARY KATRANTZOU

ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΗΓΙΑΝΝΗ, ΟΛΓΑ ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΡΑ, ΚΑΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΖΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΜΑΣΙΑ ΠΑΠΟΥΝΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΙΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΜΑΙΡΥ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΑ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΣΥΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΝΗ

ΠΑΟΛΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MARY KATRANTZOU

error: Content is protected !!