ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H φαντασμαγορική αποκάλυψη του νέου Volvo XC60 στη Σουηδική πρεσβευτική κατοικία!

Σε ένα δροσιστικό κοκτέιλ που παρέθεσε στη φιλόξενη, σουηδική πρεσβευτική κατοικία στη Φιλοθέη, η Volvo Car Hellas αποκάλυψε το νέο XC60 σε πολυπληθείς φίλους και συνεργάτες του σουηδικού brand, λίγες μόλις μέρες πριν το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Volvo στην Ελλάδα. Είχε μόλις σουρουπώσει όταν ο κ. Γιάννης Πετούλης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας καλωσόρισε τους καλεσμένους της σουηδικής μάρκας. Το δικό της καλωσόρισμα πρόσθεσε η Α.Ε. Charlotte Wrangberg, Πρέσβυς της Σουηδίας στην Ελλάδα, ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν κ. Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσθεσε την ευχάριστη νότα της βραδιάς καθώς μοιράστηκε από βήματος, τη δική του προσωπική εμπειρία ως οδηγός ενός μοντέλου της Volvo, με τους παρευρισκόμενους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ

ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ, ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ακολούθησε μία σύντομη αλλά κατατοπιστική παρουσίαση του νέου XC60 και όλων των νέων τεχνολογιών του, η οποία κορυφώθηκε με τη θεαματική αποκάλυψή του μέσα από ένα φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό show! Στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε στο χώρο της πισίνας και να περιεργαστούμε από κοντά το νέο μοντέλο, με τα σχόλια να είναι από όλους ιδιαίτερα κολακευτικά!

NEW VOLVO XC60!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ,  ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ

It’s good to know: Το νέο XC60 έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη γενιά του δημοφιλέστατου SUV, το οποίο στα εννέα χρόνια από την παρουσίασή του έγινε το πρώτο σε πωλήσεις premium SUV της μεσαίας κατηγορίας στην Ευρώπη, με σχεδόν ένα εκατομμύριο μονάδες να έχουν διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% των συνολικών πωλήσεων της Volvo σε όλο τον κόσμο. Το Νέο XC60 δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από τα μεγαλύτερα μοντέλα της μάρκας και αποτελεί την πιο σύγχρονη έκφραση του σκανδιναβικού design. H δυναμική εξωτερική εμφάνιση συνδυάζεται με ένα εσωτερικό που εντυπωσιάζει εξίσου, με το συνολικό αποτέλεσμα να επαναπροσδιορίζει τον όρο «πολυτέλεια» στην κατηγορία. Παράλληλα, στο Νέο XC60 η Volvo παρουσιάζει για πρώτη φορά τρεις ολοκαίνουργιες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, που το καθιστούν ίσως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Τρεις νέες τεχνολογίες στο δρόμο για την υλοποίηση από τη Volvo του Vision 2020 (Όραμα 2020), το στόχο που έχει θέσει η Volvo μέχρι το 2020 να έχει αναπτύξει όλη την απαιτούμενη τεχνολογία ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε οποιοδήποτε μοντέλο της εμπλέκεται σε κάποιο ατύχημα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ, ΦΩΤΗΣ ΤΣΙΜΕΛΑΣ

ΕΥΗ ΦΕΤΣΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ, ΘΑΛΗΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΟΚΗΣ, Α.Ε. κ. ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΝΓΚΜΠΕΡΓΚ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

ΚΙΜΩΝ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΟΥΛΗΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΥΤΕΡΑΚΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΕΑΣ

 

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!