ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πράξη Ευαισθησίας και Αγάπης για το “Άλμα Ζωής”!

Ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού με κύριο μήνυμα την ενημέρωση για την έγκαιρη διάγνωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για την απαραίτητη φροντίδα της υγείας τους. Η πρόσφατη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας έδειξε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνή μορφή καρκίνου, προσβάλλοντας 2,1 εκ. γυναίκες κάθε χρόνο.
Η έλλειψη επαρκούς ενημέρωσης ενέπνευσε τα brands Bridal Loft και Fedra να δημιουργήσουν νυφικά και φορέματα σε pink & white αποχρώσεις, σήμα κατατεθέν της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τα οποία φορέθηκαν από γνωστές Ελληνίδες, με στόχο την αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Μαρία Σολωμού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Θεοχάρη και Ελένη Καρακάση στηρίζουν με αυτή την φωτογράφιση τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία.

Για τον λόγο αυτό τα δύο brands στηρίζουν τον σύλλογο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και διαθέτουν τα έσοδα από τις πωλήσεις των νυφικών αυτών καθώς και μέρος των πωλήσεων από τα νυφικά, βραδινά φορέματα (ως 31 Δεκεμβρίου) και άλλων προϊόντων όπως το συλλεκτικό σαπούνι  από τις συλλογές BRIDAL LOFT και FEDRA στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρία Σολωμού

Πράξη ευαισθησίας και αγάπης για όλες τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Είναι υποχρέωση μας να φροντίζουμε το σώμα μας και την υγεία μας όχι μόνο για εμάς, αλλά και για χάρη όσων μας αγαπούν.

Στο πλευρό των σκοπών της φετινής καμπάνιας του Bridal Loft οι Μαρία Σολωμού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Θεοχάρη και Ελένη Καρακάση που φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς από τον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Γιαννακόπουλου.

error: Content is protected !!