ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Postcards from Spetses IV: Πριγκιπικές θερινές διακοπές στις Σπέτσες!

Όπως κάθε τέτοια εποχή, οι Σπέτσες συγκεντρώνουν την crème de la crème των γαλαζοαίματων της Ευρώπης και της διεθνής αριστοκρατίας που προτιμούν το αρχοντικό νησί για τις θερινές διακοπές τους. Η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, ο βασιλιάς Βίλεμ-Aλεξάντερ και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, και η πριγκίπισσα Ειρήνη, η βασίλισσα της Δανίας Μαγκρέτε και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, η Δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, αλλά και οι οικογένειες Νιάρχου, Βαρδινογιάννη, Λιβανού, Εμπειρίκου, Δαυίδ, Bulgari, Νομικού, Κόβα αλλά η Kate Aga Khan, περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στις Σπέτσες, στο νησί όπου μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι από αδιάκριτα βλέμματα και φωτογραφικούς φακούς.

Η Olympia προτιμάει κάθε Ιούλιο τις Σπέτσες για τις θερινές της διακοπές. Εδώ, με την Isabella Massenet, την ώρα που κατευθύνονται για άλλη μία υπέροχη βραδιά στην βεράντα του Ορλώφ

Πηγαίνοντας στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ

Η ημέρα που έφτασα εγώ στο νησί συνέπεσε με την άφιξη των παιδιών του πρώην βασιλικού ζεύγους της Ελλάδας, Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, οι οποίοι περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, μαζί με τους καλεσμένους τους στις Σπέτσες.

Isabella Massenet, Karina de Brabant, Olympia of Greece, Marie Chantal

(Και) Χθες βράδυ, πρίγκιπας Νικόλαος δείπνησε για άλλη μία φορά στο αγαπημένο του στέκι, στο εστιατόριο του Χρήστου Ορλώφ, στο Παλιό Λιμάνι, μαζί με τον αδελφό του, τον 35χρονο πρίγκιπα Φίλιππο και την σύζυγο του Nina Flohr, αλλά και τον πρίγκιπα Παύλο, με την Marie Chantal και τα παιδιά τους.

Τα παιδιά της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας στις καθιερωμένες τους καλοκαιρινές διακοπές στο αγαπημένο τους νησί. Στην παρέα, και ο Αχιλλέας, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις με την Isabella Massenet.

Η Olympia, αγαπάει ιδιαίτερα το νησί και κάθε Ιούλιο το επισκέπτεται μαζί με την παρέα της από τη Νέα Υόρκη, ενώ φέτος, ο Αχιλλέας έκανε τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις με το επιτυχημένο μοντέλο Isabella Massenet.

Ο Παύλος και ο Νικόλαος, χθες βράδυ στου Ορλώφ

Τα δύο αδέλφια περνούν κάθε χρόνο τα ομορφότερα καλοκαίρια τους στις Σπέτσες

error: Content is protected !!