ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ποιους συναντήσαμε που και όλα τα νέα των πρώτων ημερών του Οκτωβρίου!

THE BOLD TYPE HOTEL λέγεται το κτίριο που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων
Ο λόγος γίνεται για ένα υπέροχο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στην πόλη της Πάτρας, και μετατράπηκε σε boutique ξενοδοχείο 5 Αστέρων!

Έμπνευση για το όνομα του ξενοδοχείου αποτέλεσε ο έντονος χαρακτήρας του κτιρίου που μαγεύει τον επισκέπτη όταν το βλέπει. Αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα του πρώτου ιδιόκτητη του σπιτιού, κυρίου Γαλανόπουλου, να δημιουργήσει ένα κτίριο το οποίο να κεντρίζει την προσοχή του επισκέπτη που κατευθύνεται από το Αρχαίο Ωδείο προς την Άνω Πόλη.
Η κατασκευή του διατηρητέου κτιρίου αποτελεί αναμφισβήτητα έργο τέχνης για την αρχιτεκτονική της Πάτρας και έχει πραγματοποιηθεί σε τρεις φάσεις. Η πρώτη τοποθετείται στα τέλη του 1800, η δεύτερη στις αρχές του περασμένου αιώνα και η τελευταία φάση, που αφορά και το μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1910.

Η ολοκλήρωση της τρίτης φάσης προσέδωσε στο κτίριο την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του. Η παρέμβαση, στο σύνολο της, σεβάστηκε τον χαρακτήρα του κτιρίου με κύριο στόχο την αποκατάσταση και όχι την αντικατάσταση των μεμονωμένων στοιχείων του.
Όσον αφορά τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου, αναπτύσσεται σε 4 ορόφους, διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια σουίτες και έναν μαγευτικό κήπο στο πίσω μέρος του.

Ο χρωματικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου ξεκίνησε με βάση τον ήδη υπάρχοντα εκεί. Το πράσινο χρώμα, που είναι ο 1ος όροφος, ενώνει την άγρια βλάστηση του κήπου με την Garden suite. Το κόκκινο χρώμα, που είναι ο 2ος όροφος, συνδέεται με τις πέτρες του αρχαίου Ωδείου και τα atelier δωμάτιά μας. Στον 3ο όροφο κυριαρχεί το μπλε χρώμα, που ενώνει τον ουρανό και την ανάμνηση του κτιρίου, όπου και βρίσκονται τα executive δωμάτια και η Bold Type suite. Στον 4ο όροφο υπάρχει το Roof View στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να φιλοξενήσει ιδιωτική εκδήλωση έως 20 άτομα. Από την οροφή του κτιρίου μπορείτε να απολαύσετε σημαντικά αξιοθέατα της Πάτρας, όπως το κάστρο και το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Το ιστορικό εστιατόριο Kiku άνοιξε την δεύτερη ημέρα του Οκτώβρη και πάλι τις πόρτες του, με αέρα ανανέωσης και πιο διευρυμένο ασιατικό μενού από τον Head Executive chef Sergei Osipov, μια δυνατή μεταγραφή από το γνωστό Novikov του Qatar Kai Dubai. Το Γραφείο Sissy Feida Interiors επιμελήθηκε και πάλι τη διακόσμηση του χώρου εμπλουτίζοντάς την με περισσότερες Asian αναφορές, δίνοντας έμφαση στο χρώμα και το φως δημιουργώντας μια χαλαρή, αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα! Η ανανέωση αυτή θα συμπληρωθεί με πολλές και ενδιαφέρουσες μουσικές εκπλήξεις!

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω του Ιδρύματος της Lifeline Hellas  και με την συνεργασία της με το Project C.U.R.E. και την σπουδαία αρωγή του Ιδρύματος Μποδοσάκη στην διεξαγωγή των διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» ύψους $500.000.
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη είχε επισκεφτεί στο παρελθόν το Θριάσιο νοσοκομείο, είχε καταγράψει τις ανάγκες του και είχε συγκινηθεί από την μεγάλη προσπάθεια των γιατρών και των νοσηλευτών.
Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στην αμέριστη υποστήριξη του δωρητή, κου Πάνου Ηλιόπουλου που προσέφερε τη μεταφορά  του εξοπλισμού από την Αμερική στην Ελλάδα. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση προσέφερε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD.
H δωρεά αυτή θα ενισχύσει τον μεγάλο αγώνα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς το Θριάσιο νοσοκομείο περιθάλπει και ασθενείς με Covid-19.

Τον Γιώργο Ντάβλα με τον αγαπημένο μας Γιώργο Μακρυγιάννη
συναντήσαμε πρόσφατα στο Nikkei, το Περουβιανό bar-restaurant που είναι το αποτέλεσμα της μίξης δυο πολιτισμών της Ιαπωνίας και του Περού. Πρόκειται για το πρώτο περουβιανό μαγαζί που άνοιξε στην Ελλάδα, και θα το βρεις στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι.

Το Zeinberg είναι το εργαστήριο φωτογραφίας της γκαλερί YellowKorner καθώς και των μεγαλύτερων φωτογράφων παγκοσμίως, και βρίσκεται πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα! Για δέκα χρόνια, παράγουμε φωτογραφικές εκτυπώσεις σε παραδοσιακό χαρτί, μια τεχνική που χρησιμοποιείται στις πιο διάσημες εκθέσεις. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με δημιουργούς, εταιρίες, συλλέκτες, μουσεία και διεθνείς γκαλερί απέδειξαν την ποιότητα της φωτογραφίας μας και την υπεροχή των υπηρεσιών μας.
Η γκαλερί YellowKorner, με την οποία μοιραζόμαστε το πάθος για την εικόνα και μια μεγάλη συνενοχή με τους φωτογράφους, μας εμπιστεύτηκε για την εκτύπωση και τη μεγέθυνση των συλλογών της, οι οποίες είναι τώρα διανεμημένες σε περισσότερες από εκατό γκαλερί στον κόσμο! Τα κομψά διατεταγμένα αντικείμενα των καλλιτεχνών, με μαύρο βελούδο από κάτω, καθρεπτίζουν μια εικόνα με τέλεια αρμονία και χρώματα, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και μια «γρήγορη ματιά» στις καθημερινές συνήθειες των διάσημων καλλιτεχνών.
«Tο κύρος που παλαιότερα προοριζόταν για επαγγελματίες, είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους!»
Η ιδιαιτερότητα του εργαστηρίου Zeinberg βρίσκεται στην προσφορά της εξαιρετικής ποιότητας εκτύπωσης στο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις φωτογραφίες του στην ποιότητα μιας γκαλερί.
Δεσμευόμαστε να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας σε κάθε φωτογραφία, μεταξύ της χειροτεχνίας και των νέων τεχνολογιών εκτύπωσης.
Έτσι, κάθε φωτογραφία που δίνεται στο εργαστήριο Zeinberg, υπόκειται σε ελέγχους από τους ειδικούς μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη ανάλυση και μια μοναδική και αναβαθμισμένη απόδοση στην ποιότητα.
Με εγγύηση 2 ετών, οι εκτυπώσεις ZEINBERG έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν στην πάροδο του χρόνου και σας βοηθούν να αποκαλύψετε τη δύναμη των φωτογραφιών σας, το ταλέντο σας και τη δημιουργικότητά σας.

Ο γνωστός, πολυαγαπημένος σε όλους ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου για να διορθώσει ένα μικρό έλλειμμα που είχε στην περιοχή του κάτω βλεφάρου, ύστερα από ένα μικρό ατύχημα. 
Η διόρθωση έγινε γρήγορα και αναίμακτα, με ένα ειδικό filler υαλουρονικού οξέος που είναι το μοναδικό παγκοσμίως εγκεκριμένο για χρήση στην περιοφθαλμική περιοχή. Με εξειδικευμένη γνώση και υλικά, η διαδικασία τελείωσε μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα που χάρισε χαμόγελα και στους δυο.

Η κλινική Athens North Clinic λειτουργεί κάτω από πιστοποιημένες διεθνώς προδιαγραφές με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα. Στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο χώρο της οδοντιατρικής και της δερματολογίας. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 600m της Athens North Clinic στο Μαρούσι θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, παιδοδοντίας, ορθοδοντικής, χειρουργικής, εμφυτευμάτων, στοματολογίας, περιοδοντολογίας, ενδοδοντίας, ακτινοδιάγνωσης συνδυασμένες με δερματολογικές θεραπείες και λέιζερ αποτρίχωσης.

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής INSTITUTE OF LIFE στο πλαίσιο της λειτουργίας της κατά την περίοδο της πανδημίας, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υγεία των ζευγαριών που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Ενημερώνει όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να προβούν σε διαδικασία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην INSTITUTE OF LIFE ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας.
 Παράλληλα, πραγματοποιούνται προληπτικοί επαναλαμβανόμενοι μοριακοί έλεγχοι (PCR COVID-19)  σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, ενώ όλοι οι χώροι της Μονάδας είναι εξοπλισμένοι με νέας τεχνολογίας καθαριστές αέρα (με φίλτρα True Hepa και Ενεργού Άνθρακα) για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα.
Τέλος, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, συνεχίζει να προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τον υποχρεωτικό Μοριακό έλεγχο (PCR COVID-19) σε όλες τις γυναίκες που υποβάλλονται σε θεραπεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Στο Ten modern asian, την ολοκαίνουργια άφιξη στη Μαρίνα Ζέα του Πειραιά, βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν, όπου συναντήθηκε με έναν εκ των ιδιοκτητών του Ten, τον Νίκο Πισκοπάνη. Το νέο spot της μαρίνας τείνει να γίνει η τάση της πόλης. Δροσερά cocktails, υπέροχες γεύσεις ασιατικής fusion κουζίνας και sushi rolls εμπνευσμένα από όλες τις διεθνείς κουζίνες, είναι κάποιες από τις επιλογές του Ten.

Στην γενέτειρα πόλη του, την Πάτρα, συναντήσαμε τον Γιώργο Ντάβλα, μαζί με την αγαπημένη ξαδέρφη του Χαρά Ντάβλα, και τους καλούς του φίλους Τάκη Τσώνη, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΛΠΑ, με την σύζυγό του Νικολίνα Τσώνη.

Η επιχειρηματικότητα είναι γυναικεία υπόθεση, δήλωσε η επιτυχημένη σύμβουλος ακινήτων της Roula Rouva Real Estate Agency, Ρούλα Ρουβά σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό HELLO! Η Ρούλα Ρουβά, είναι η δημιουργός και συνάμα η ψυχή του Roula Rouva Real Estate Agency, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία στην Ελλάδα και έχει βραβευτεί για τέσσερις συνεχείς χρονιές από τα European Property Awards. Στην φωτογραφία η σύμβουλος ακινήτων Ρούλα Ρουβά μας συστήνει τις κόρες της Μαρία-Μισέλ και Χριστιάνα.

H mat. fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες έχει ανατρέψει τα δεδομένα της μόδας στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως Plus Size Brand of the Year 2020 από το Best in Fashion, ακολουθώντας την ανάδειξή της σε Greek Fashion Brand 2019 και Women’s Brand 2018. H mat. διένυσε ακόμα μία σεζόν γεμάτη δημιουργικότητα και εξωστρέφεια, δίνοντας το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις μόδας της Ευρώπης, ενώ αποτέλεσε και το πρώτο plus size brand που πραγματοποίησε fashion show στην πασαρέλα της Collection Premiere Moscow. Πλέον, η εμβληματική εταιρεία μόδας εδραιώνει τη διεθνή της παρουσία μετρώντας εκατοντάδες σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, με πιο πρόσφατη προσθήκη το νέο mono-brand κατάστημα στο Aurora Mall στην πόλη Μπουζάου της Ρουμανίας.

H Υβόννη Μπόσνιακ επισκέφτηκε με τον Γιώργο Ντάβλα στο κατάστημα χαλιών και δαπέδων «ΑΙΩΝ 1922» στη Λεωφόρο Αμαλίας 34, στο κέντρο της Αθήνας. Τα αυθεντικά χαλιά «ΑΙΩΝ 1922» αποτελούν έναν ολόκληρο κόσμο, σε Ανατολή και Δύση, από διαφορετικές εθνότητες, πολιτισμούς και συνήθειες που επικοινωνεί και συνεργάζεται καθημερινά. Ο κόσμος της δημιουργίας, της τέχνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένας διεθνής οργανισμός ανθρώπων, με ισχυρούς δεσμούς, που συγκροτεί το Νο1 στα αυθεντικά χαλιά στην Ευρώπη.

Τα Χρώματα Βυθού είναι ένα εστιατόριο ψαρικών που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2004, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, για να ικανοποιήσει κάθε γούστο γεύσης. Η ομάδα του Chef με executive Chef τον Γιάννη Φραγκίσκο θα σας χαρίσει ένα εμπλουτισμένο μενού, το οποίο παρουσιάζει μία εκλεπτυσμένη εκδοχή της μεσογειακής κουζίνας χρησιμοποιώντας ως μέσο έκφρασης ελληνικά προϊόντα και όλες εκείνες τις γαστρονομικές πινελιές που ορίζουν την υψηλή μαγειρική.

Τα «ΑΙΩΝ 1922», διαθέτουν την αριθμητικά μεγαλύτερη συλλογή παγκοσμίως σε αυθεντικά κιλίμια. Επιπλέον, αποτελεί πραγματική πηγή για μεταξωτά χαλιά κάθε βαθμίδας και μοναδικό κέντρο με συλλογές από σπάνια και συλλεκτικά χαλιά. Κυριαρχεί στα υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας χειροποίητα χαλιά, σύγχρονα και vintage, ενώ ξεχωρίζει με τις ιδιαίτερες κλασσικές αλλά και τις ethnic ταπισερί.

Είναι γεγονός πως εδώ και 64 χρόνια, η εταιρία ΜΟΤΟ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ φροντίζει με συνέπεια και σεβασμό να ικανοποιεί τις ανάγκες της μετακίνησής σας στους δύο τροχούς. Σήμερα, η εταιρία Τσαραμιάδης διατηρώντας τον οικογενειακό της χαρακτήρα, μετρά τέσσερα καταστήματα στην Αθήνα και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον χώρο της μοτοσικλέτας. Η νέα γενιά της επιχείρησης είναι φανερό πως έχει δώσει τον δικό της χαρακτήρα και τις δικές της νέες ιδέες. Ο Ιωάννης Μπίρης με σπουδές στον χώρο του μάρκετινγκ και των οικονομικών επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην επιχείρηση.

Για την Gruppo Cucine, η κουζίνα δεν είναι απλός ένας συνδυασμός από ωραία έπιπλα, είναι η καρδιά του σπιτιού που σας φέρνει κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα στην οποία θα απολαύσετε στιγμές ευτυχίας, χαράς και δημιουργίας τα χρόνια που θα έρθουν. Μετατρέψτε την έμπνευσή σας σε μια ξεχωριστή δημιουργία με απαράμιλλη αισθητική. Στην Gruppo Cucine, η κουζίνα σας είναι για εμάς προσωπική υπόθεση και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε.

error: Content is protected !!