ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Βροχή Βραβείων στα «Fitness Awards 2020»!

Ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και την Garmin Greece, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο της τεχνολογίας, με σήμα κατατεθέν τα Smartwatches και τους οδηγούς πλοήγησης, οι οποίες σάρωσαν στα νεοσύστατα «Fitness Awards 2020», που αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους στον τομέα του fitness.
Η πολυνίκης Communication Lab, τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Public Fitness Event” για τη διοργάνωση του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού αθλητικού event στη χώρα, το Spetses mini Marathon, το οποίο γιορτάζει φέτος 10 χρόνια ζωής και συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες.

Μαρίνα Κουταρέλλη

Αντιστοίχως, η Garmin Greece τιμήθηκε στην κατηγορία “Best Smartwatch” για τη νέα πρωτοποριακή σειρά ρολογιών Fenix 6, τα οποία διαθέτουν εξειδικευμένες μετρήσεις για περισσότερα από 50 αθλήματα και ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση, τις λειτουργίες και την ανθεκτικότητα τους. Παράλληλα, ο προπονητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Fitness Instructor» χάρη στις γνώσεις που διαθέτει στο χώρο του fitness και αξιοποιεί στις ατομικές και ομαδικές προπονήσεις του- στο ολοκαίνουργιο χώρο του Training Room North στην Πεύκη. Επιπλέον, το δεύτερο Training Room στο Περιστέρι, απέσπασε το ασημένιο βραβείο ως “Best small Gym”.

Δημήτρης Κουλούρης

Γιάννης Δρυμωνάκος

Ναταλία Μελισσινού

Τέλος, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Influencer on Instagram”, διατηρώντας ένα από τα πιο επιδραστικά προφίλ στο instagram, που φτάνει τους 40Κ followers, κερδίζοντας συνεργασίες με κορυφαία brands στον χώρο του αθλητισμού, όχι μόνο σε ελληνικό επίπεδο αλλά και σε διεθνές.

Μαρίνα Κουταρέλλη, Άννα Μαρία Παπίρη

Μαρίνα Κουταρέλλη, Νάνσυ Ζαμπέλη, Τάσος Κανελλόπουλος, Γιάννης Δρυμωνάκος

Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρένος Ρώτας

credit: Παναγιώτης Μαυρομάτης

error: Content is protected !!