ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ποιους είδαμε και τι ακούσαμε την εβδομάδα που πέρασε!

Η Wella, εταιρεία leader στην περιποίηση μαλλιών, συνεργάζεται με τον καταξιωμένο hair stylist Βασίλη Διαμαντόπουλο στα πλαίσια εορτασμού των 140 ετών επαγγελματικής εξειδίκευσης της εταιρείας και μας αποκαλύπτουν το πρόσωπο-έκπληξη της εμπνευσμένης αυτής σύμπραξης που δεν είναι άλλη από την λαμπερή Ελένη Φουρέιρα.
Απευθείας από τα παρασκήνια, αποκαλύπτουμε τα πρώτα δύο μόνο από τα looks που δημιούργησε ο γνωστός κομμωτής ειδικά για την Ελένη Φουρέιρα με προϊόντα μαλλιών της Wella που βρίσκουν την ιδανική μούσα τους στο πρόσωπο της όμορφης τραγουδίστριας.
Οι πρώτες φωτογραφίες εντυπωσιάζουν αναδεικνύοντας χαρακτηριστικά την ομορφιά της Ελένης και δικαιώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα της ματιάς του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Όπως φαίνεται έχουμε να περιμένουμε κι άλλες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις γι’ αυτή την συνεργασία!

To αγαπημένο ζευγάρι David και Αγγελική Μαργαρίτη Andrews που δεν παραλείπει να στηρίζει με την ενεργή συμμετοχή του τις δράσεις του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas που έχει ιδρύσει η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, παρά το ιδιαίτερα απαιτητικό τους πρόγραμμα, καταφέρνουν ν’ αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον.
Οι δύο τους δραστηριοποιούνται με ιδιαίτερη επιτυχία σε αμιγώς διαφορετικούς κλάδους, των οικονομικών και της ιατρικής ενώ, δίνουν αδιάλειπτα το παρών στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που άπτονται του φιλανθρωπικού έργου της μητέρας του David, Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.
Ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews είναι διακεκριμένο στέλεχος της κορυφαίας εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG, όπου είναι o Chief Business Development Manager.
Η σύζυγος του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews συνεχίζει επάξια την οικογενειακή παράδοση στην οδοντιατρική μέσω της Margariti Dental Clinic όπου μαζί με την αδελφή της Ελένη εξελίσσουν το οδοντιατρικό επάγγελμα με εμπειρία και ήθος.

Στο πλαίσιο των Medical Beauty Awards 2020, η Bergmann Kord απέσπασε δύο κορυφαία βραβεία. Ένα χρυσό βραβείο, Gold Award στην κατηγορία «Best Hair Clinic Spot Design» και ένα ακόμα ασημένιο βραβείο, Silver Award για τις Καινοτόμες Θεραπείες που εφαρμόζει όπως είναι το PRP Plus. Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί την επόμενη γενιά θεραπειών Τριχόπτωσης, βασισμένο σε Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες και εφαρμόζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τους Ιατρούς της Bergmann Kord. Στη φωτογραφία:  Βασιλική Κορδερά & Βαρδής Κορδεράς

Στο θέατρο Χυτήριο πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή «Προσωπικότητες 2020» στα πλαίσια της οποίας η μαιευτήρας και χειρούργος γυναικολόγος Έφη Ρομποτή, παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης κο Δημήτρη Μουζακίτη το βραβείο έρευνας στην ιατρική επιστήμη.
Η ιατρός – ερευνήτρια, με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε κατά την ευχαριστήρια ομιλία της για την χαρά που της προσφέρει η επιστήμη της να φέρει στον κόσμο υγιή παιδιά με την καθοδήγηση της και τις εξελίξεις στην ιατρική. Ακολούθως αναφέρθηκε στη βαθιά της πίστη στην προληπτική ιατρική που καθόρισε τα προσωπικά της βήματα και το ερευνητικό της έργο στην αντιγηραντική ιατρική και την ιατρική της μακροζωίας.

Νέο εγχείρημα για τo πολυβραβευμένο και καταξιωμένο στις συνειδήσεις των απανταχού γκουρμέ, Kritikos Gallery & Restaurants. Στη Νίκης 3, στη Θεσσαλονίκη έρχεται να προστεθεί το νέο τους εστιατόριο, Kritikos Port.
To νέο τους δημιούργημα έρχεται να προστεθεί σε μία επιτυχημένη πορεία από το 1977, που μετρά ήδη δύο εστιατόρια, ένα στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, και ένα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, το κάθε ένα με ξεχωριστή προσωπικότητα, αλλά αλλά με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα, υπογεγραμμένη από τον Γιάννη Κρητικό. Στη φωτογραφία: 1. Νίκος Κρητικός και Γιώργος Ντάβλας στο Kritikos Gallery & Restaurants

Το Kritikos Port αναμένεται να συσφίξει τους δεσμούς μίας μακροχρόνιας γευστικής φιλίας.

Ένα νέο κατάστημα στη Ρίγα της Λετονίας έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των mat. stores. Το πρώτο αποκλειστικό σημείο της mat. fashion στη Βαλτική, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ELKOR PLAZA, και οι fashionistas της Λετονίας αλλά και όσες επισκέπτονται τη Ρίγα ως τουριστικό προορισμό, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα mat. συλλογή F/W 2021. Επιπλέον, θα μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την τελευταία λέξη της plus size μόδας, να δοκιμάσουν μοντέρνα σύνολα σε μοναδικές υφές που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες, αλλά και να αναδείξουν το πραγματικό τους εαυτό μέσα από τα outfits που τις εκφράζουν.
Μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με εμπειρία 30 ετών στη μόδα και στη λιανική, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα.

Ένας νέος κύκλος του GNTM ξεκίνησε με νέες και νέους να αποζητούν μια ευκαιρία για επαγγελματική ανέλιξη στον κόσμο της πασαρέλας. Η επιλογή όμορφων κοριτσιών και αγοριών που ενδεχομένως να είναι κατάλληλα γι’ αυτόν τον επαγγελματικό χώρο, είναι δύσκολη για τους κριτές. Εκτός από το στόχο που φαίνεται καταρχήν, υπάρχει κι ένα βαθύτερο θέμα στην όλη διαδικασία: αυτό της «επιβολής» συγκεκριμένου προτύπου ομορφιάς.
Υπάρχουν, όμως, αντικειμενικά πρότυπα ομορφιάς; Σχετικά με αυτό, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος λέει: «Τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν μέσα στο χρόνο. Άλλο ήταν το πρότυπο ομορφιάς στην Αρχαία Ελλάδα κι άλλο στην Αναγέννηση. Άλλο ήταν το πρότυπο ομορφιάς τη δεκαετία του 1960 κι άλλο του 2000. Όμως η σημαντική ιδιαιτερότητα της εποχής μας είναι ότι η μετάδοση της εικόνας είναι εύκολη κι η επιρροή των προτύπων ομορφιάς είναι πολύ γρήγορη. Όλοι μας καθημερινά δεχόμαστε χιλιάδες εικόνες «ιδανικής ομορφιάς», πολλές από τις οποίες είναι πλασματικές και ανέφικτες καθώς έχουν φτιαχτεί με «ηλεκτρονικές εφαρμογές» ή έχουν «περάσει από φίλτρα».
Στο νέο κύκλο του GNTM, όπως και στα παλαιότερα αλλά και στο «μητρικό» του ANTM, η αξιολόγηση των διαγωνιζομένων, η κριτική και οι συμβουλές προς αυτούς, οι αλλαγές στην εμφάνισή τους, η αποδοχή και η απόρριψή τους από τους κριτές γίνονται με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια και δεν βασίζονται σε επιστημονική γνώση αλλά στις προσωπικές εμπειρίες των κριτών.
Υπάρχει όμως αντικειμενική ομορφιά; «Η έννοια του ωραίου, που προσπαθεί να εφαρμόσει ο πλαστικός χειρουργός, έχει καθοριστεί με κανόνες γεωμετρίας και αναλογιών ύστερα από μελέτες. Οι μελέτες αυτές καθόρισαν κάποιες αναλογίες, οι οποίες βρέθηκε ότι ήταν κοινές σε όλα τα άτομα εκείνα, που κατά γενική εκτίμηση θεωρούνται «ωραία» από την πλειονότητα του γενικού πληθυσμού. Και ο πλαστικός χειρουργός πρέπει να έχει τις γνώσεις αυτών των αναλογιών και να προσπαθεί να τις εφαρμόσει, όσο είναι εφικτό, σε κάθε ενδιαφερόμενο» αναφέρει ο κ. Χριστόπουλος.
Ο νέος κύκλος του GNTM δεν πρόκειται να αλλάξει τα πρότυπα ομορφιάς της εποχής μας κι ούτε ο τηλεθεατής ζητάει από το GNTM να αλλάξει τον κόσμο. Εξάλλου, στο κάτω-κάτω της γραφής, ένα απλό reality show game είναι.

Η αγαπημένη μας Φαίη Σκορδά, fashion icon και μία πολυπράγμων γυναίκα που έχει αδυναμία στη μόδα και πειραματίζεται με το look της, επιλέγει για ακόμη μία σεζόν την εταιρία Doca για να συνδυάσει το πιο hot φθινοπωρινό look για τις εξορμήσεις της.

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της μηχανής Massimo, η εταιρεία Espresse A.E., αποκλειστικός διανομέας του καφέ Portioli Espresso στην Ελλάδα, προχωρά στην άμεση διάθεση των προϊόντων της απευθείας στο γραφείο ή το σπίτι με ένα απλό τηλεφώνημα.
Η αποστολή των μηχανών Massimo καθώς και των exclusive ποικιλιών καφέ Portioli (κάψουλες) μπορούν να αποσταλούν σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα με αποστολή courier. Με την εμπειρία και την παράδοση των καλύτερων κατασκευαστών μηχανών καφέ, η νέα Massimo απόλυτα ικανοποιητική και για επαγγελματική χρήση γραφείου, εξοπλίστηκε με αισθητήρες ηχητικής ένδειξης, touch screen οθόνη τριών επιλογών καφέ, λειτουργία stand by για οικονομία ενέργειας αλλά και alarm ειδοποίησης δοχείου νερού.
Η Espresse A.E. ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο τον καφέ espresso και πιο ειδικά τα προϊόντα του Ιταλικού οίκου Portioli. Η εταιρεία έχει από την αρχή εστιάσει στην ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, δίνοντας έμφαση στην τήρηση όλων των ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας. Η νέα μηχανή Massimo αποτελεί μία προσιτή επιλογή για το σπίτι και το γραφείο, ενώ η εταιρεία έχει ενσωματώσει σε αυτήν χαρακτηριστικά high end μηχανών όπως φωτιζόμενο σημείο εκχύλισης του καφέ και αθόρυβη λειτουργία. Στη φωτογραφία: Γιώργος Ντάβλας, Βιβή Παππά, Νίκος Παππάς (Πρόεδρος και Διευθύνων Espresse Α.Ε.)

Το Graffito, το πρώτο concept store που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, ήρθε για να μείνει καθώς, για περισσότερο από μία πενταετία δεν παύει ν’ αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μας με τις θεματικές και τα αντικείμενα που ανακαλύπτει και μας συστήνει απ’ όλο τον κόσμο.
Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι, μπορείς να χαθείς με τις ώρες στα 450 τ. μ. του μοναδικού αυτού καταστήματος που αποθεώνει το σύγχρονο urban living με στυλ, και σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία είναι μοναδική στην Ελλάδα. Σοφιστικέ έπιπλα που συνδυάζουν πολυτέλεια και εργονομία, ξεχωριστά ενδύματα, αξεσουάρ και ακόμη είδη περιποίησης, όλα εντάσσονται σε μία φιλοσοφία well being σε πλήρη αρμονία με την πόλη.

Τέλος, μιας και η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον καλύτερο φθινοπωρινό προορισμό, στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική το Porto Palace Hotel & Conference Center, ξεχωρίζει απ’ οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή του Νέου Λιμανιού, ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος ξενοδοχείο 176 δωματίων, με πολυτελείς σουίτες και την εντυπωσιακή Grand Pietra Hall, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Το Porto Palace είναι ιδανική επιλογή αν θέλετε να σας σερβίρουν το καλύτερο πρωινό της Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο έχει άλλωστε εστιάσει στην υψηλή γαστρονομία με το Zantinya restaurant ενώ διαθέτει και δυνατό cocktail bar για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.

error: Content is protected !!