ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Εγκαίνια για το theater-restaurant Vandom!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του φαντασμαγορικού theater-restaurant “Vandom” στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίων Ασωμάτων, στην καρδιά του κέντρου του Θησείου, παρουσία πολλών επώνυμων καλεσμένων και φίλων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης.

Πέτρος Κωστόπουλος-Χριστίνα Πολίτη-Θέμης Γεωργαντάς-Κώστας Σπυρόπουλος

Οι ιδιοκτήτες και όλο το team του Voodoo Club υποδέχτηκαν σε ένα dinner party καλούς τους φίλους αλλά και τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού social crowd.

Δημήτρης Γαλάνης-Δέσποινα Βανδή

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο νέο μενού του εστιατορίου εξαιρετικής ποιότητας μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του καταξιωμένου chef Αλέξανδρου Καρανικόλα, άρτια συνοδευμένη με τις επιλογές από τον head bartender Γιάννη Νάτση, τον sommelier Τάκη Βασιλάκη και την pastry chef Δέσποινα Ζαρίκου.

Αμάντα Μανωλάκου-Νίκος Bjur-Βίκυ Χατζηβασιλείου

Γιώργος Λιάγκας-Μάνος Εξαρχουλάκος-Κική Τσόλκα-Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Δημήτρης Γαλανής-Δημήτρης Μαστρόκαλος-Γωγώ Αυγερινοπούλου-Δέσποινα Βανδή-Κική Τσόλκα-Μαίρη Αυγερινοπούλου-Θέμης Γεωργαντάς

Γιάννης Γκουρβέλος-Ναταλία Αργυράκη-Σταμάτης Γκαρώνης-Γιώργος Πράσινος

Δημήτρης Μαστρόκαλος-Χάρης Σιανίδης-Θέμης Γεωργαντάς

Το VANDOM είναι η νέα γαστρονομική άφιξη της πόλης και αποτελεί μία μοναδική “αστική εμπειρία” για τους λάτρεις του καλού φαγητού, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του theater-restaurant υπογράφει η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου!

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

error: Content is protected !!