ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ποιον ενδιαφέρει πόσο χρονών είμαι? Τη Nuxe!

Τα φετινά μου γενέθλια σηματοδοτήθηκαν από δύο αντικρουόμενα γεγονότα. Πέρασα από τη μία στιγμή στην άλλη -ή (ειλικρινέστατα) έτσι μου φάνηκε- το κατώφλι της πέμπτης μου δεκαετίας, και ενώ εκεί που κάποιες συνομήλικες μου το κρύβουν με μικρές δόσεις ανασφάλειας και μεγάλες δόσεις ντροπής σαν να πρόκειται για χρόνια που έχουν κλέψει από κάποια άλλη, εγώ περίμενα πως και πως να το γιορτάσω πανηγυρικά, διοργανώνοντας ένα τεράστιο πάρτι που θα άφηνε εποχή, και με καλεσμένους τους πενήντα πιο επιδραστικούς ανθρώπους της μικρής ή μεγάλης (όπως το δει κανείς) έως τώρα διαδρομής μου. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενα. Ούτε μεταμορφώθηκα από όμορφη πριγκίπισσα της τελευταίας ημέρας των 49 μου χρόνων σε ταλαιπωρημένη σταχτοπούτα την ημέρα των γενεθλίων μου, ούτε κατάφερα λόγω πανδημίας να προσκαλέσω όχι τους πενήντα πιο επιδραστικούς ανθρώπους της ζωής μου, ούτε καν τον επιδραστικότερο όλων, την ίδια μου την μητέρα.
Έως τώρα λοιπόν, ελάχιστους μήνες αφού ξεκίνησα τα πρώτα βήματα της χορογραφίας της πέμπτης μου δεκαετίας, όχι, δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερα εμφανή διαφορά. Εννοώ ούτε στην γενικότερη εμφάνιση μου, ούτε στην ιδιοσυγκρασία μου, ούτε στις θεμελιωμένες απόψεις μου, ούτε στα κέφια μου. Με εξαίρεση κάποια σκαμπανεβάσματα της διάθεσης μου, τα οποία είμαι απόλυτα σίγουρη πως πιο πολύ οφείλονται στον έναν χρόνο του περιορισμού της ελευθερίας μας λόγω της πανδημίας, παρά στον έναν χρόνο που προστέθηκε στην ηλικία μου.
Come on, φυσικά και θα έρθουν κάποια στιγμή και οι αλλαγές σε μερικά ή σε όλα τα παραπάνω, και όσοι τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας είμαστε απόλυτα συμφιλιωμένες με το γεγονός, όσοι ακόμη το παλεύουν τους συμβουλεύω να ψάξουν καλύτερα και βαθύτερα τόσο μέσα τους όσο και στις σχέσεις τους, παρά στον αριθμό της ηλικίας τους. To make a long story short, όχι, τέτοια θεματάκια και αλλαγές σημαντικές δεν έχω διακρίνει ακόμη, παρά μόνο στις ανάγκες της επιδερμίδας μου.
Στις πραγματικές ανάγκες της που πλέον δεν αρκούνται σε μία απλή ενυδάτωση, αλλά χρειάζονται πραγματικά ποιοτικά προϊόντα περιποίησης, ικανά να αντιμετωπίσουν την χαλάρωση του οβάλ, την απώλεια πυκνότητας και λάμψης καθώς και ίσως αργότερα, να μου προσφέρει την απόλυτη θεραπεία αντιγήρανσης. Ναι, όσον αφορά την φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας μου, η ηλικία έχει απόλυτη σημασία, και αν στην πραγματικότητα ενδιαφέρει κάποιον πόσο χρονών είμαι, αυτή είναι η Nuxe.

Πιστή στη φιλοσοφία της από την ίδρυσή της, η NUXE δεν έxει πάψει ποτέ να αναπτύσσει ποιοτικά προϊόντα περιποίησης. Bασισμένη στους 5 πυλώνες της φαρμακευτικής προσέγγισης, όπως αυτή προσαρμόζεται στη Bιομηxανία της ομορφιάς.

Η Nuxe που μέσα από την πολυτελή περιποίηση της Merveillance® Expert, για τις ορατές ρυτίδες και τη χαλάρωση της τέταρτης δεκαετίας της ζωής μας, της Nuxuriance® Ultra, για τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του οβάλ, την απώλεια πυκνότητας και λάμψης για την ηλικία των πενήντα και της Nuxuriance® Gold, που μέσα στο ολόχρυσο βάζο της που απευθύνεται στην δεκαετία 60+ κρύβει την εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης, μας προσφέρει μία ολοκληρωμένη τη φαρμακευτική προσέγγιση, όπως αυτή προσαρμόζεται στη Bιομηxανία της ομορφιάς.

Ποιον ενδιαφέρει πόσο χρονών είμαι?

Follow me…

✔Merveillance® Expert – Για τις ορατές ρυτίδες και τη χαλάρωση
✔ Nuxuriance® Ultra – Για τις ρυτίδες, τη χαλάρωση του οβάλ, την απώλεια
πυκνότητας και λάμψης
✔ Nuxuriance® Gold – Η εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης

Με τις πολυτελείς σειρές περιποίησης της Nuxe, νοιώθω φρέσκια σε κάθε ηλικία

Merveillance® expert: Το Θαύμα της NUXE για το πρόσωπο μας!
Στην καρδιά μίας πρόσφατης ανακάλυψης, του λουλουδιού Daylily, τα εργαστήρια της NUXE βρήκαν μόρια που είναι ικανά να δράσουν σε μία πρωτεΐνη που παίζει βασικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσης, και που δεν είχε εξερευνηθεί έως τώρα στα καλλυντικά: την ΒΙΜΕΝΤΙΝΗ. Η σειρά Merveillance® Expert είναι το όπλο σας ενάντια στη μείωση των ρυτίδων και την καταπολέμηση της απώλειας της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Για πρώτη φορά, μια διπλή δράση ΑΝΤΙ-γλυκοζηλίωσης και ΑΠΟ-γλυκ οζηλίωσης με το λουλούδι Daylily.

Come on, φυσικά και θα έρθουν κάποια στιγμή και οι αλλαγές σε μερικά ή σε όλα τα παραπάνω, και όσοι τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας είμαστε απόλυτα συμφιλιωμένες με το γεγονός, όσοι ακόμη το παλεύουν τους συμβουλεύω να ψάξουν καλύτερα και βαθύτερα τόσο μέσα τους όσο και στις σχέσεις τους, παρά στον αριθμό της ηλικίας τους.

Σε 28 ημέρες: 
✔Οι ρυτίδες φαίνονται να γεμίζουν έως και 92%
✔Η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη έως και 78%
✔Αποκαθίσταται η φυσική λάμψη της επιδερμίδας έως και 92%
✔Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται ανορθωμένα έως και 78%
✔Το οβάλ του προσώπου φαίνεται να επανασχηματίζεται έως και 77%

Μπαίνοντας στη δεκαετία που κάποτε φάνταζε τόσο μακρινή και πλέον είναι το “τώρα”, και γυρίζοντας την 49η σελίδα για να μπεις στην πεντηκοστή, δεν πρέπει να ξεχάσεις:
✔️Φιλενάδα τίποτα δεν σου χαρίστηκε, ό,τι κατέκτησες συνέβη μετά από πολλή δική σου προσωπική δουλειά και ακόμα περισσότερη αφοσίωση. Με τα «όχι» σου και με την επιμονή σου. Αυτά που σου χαρίστηκαν απλόχερα είναι η ανιδιοτελής αγάπη της οικογένειας και των φίλων σου. Και είσαι πολύ τυχερή για όλη αυτή την αγάπη.
✔️Δεν ξέρω αν τα 50 είναι τα νέα 30 ή 40. Αλλά αναρωτιέμαι, διένυσες τόσο δρόμο μέχρι εδώ για να αναπολείς τα 30? Com ‘on, seriously? Κάτσε και απόλαυσε όλα όσα ονειρευόσουν κάποτε να αποκτήσεις και μην χάσεις ούτε στιγμή το κέφι σου για όλα όσα στοχεύεις να δημιουργήσεις. Είσαι ακόμα στη μέση της διαδρομής.
✔️Keep on top of your health, both physical and mental. Wellness is the new luxury.
✔️Τώρα ξέρεις. Ξέρεις πως δεν πειράζει αν τελικά δεν προλάβεις ολόκληρη την ατζέντα, πως δεν χρειάζεται να χαλαστείς αν δεν γίνουν όλα όπως πρέπει, πως δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν σου βγει. Και είσαι cool με αυτό.
✔️Τα άδεια μυαλά κάνουν πάντα περισσότερο θόρυβο και οι όμορφοι άνθρωποι θα εξακολουθούν να σε εμπνέουν.
✔️Ταξίδευε όσο περισσότερο μπορείς.
✔️Αν θέλεις να αποκτήσεις κάτι που βρίσκεις πανέμορφο, κάντο. Χωρίς τύψεις.
✔️Τώρα και ξέρεις και θέλεις και μπορείς.

My choice!

Χρόνια πολλά φιλενάδα, τώρα ξεκινάει η πλάκα!

error: Content is protected !!