ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Escape From Reality”: Στον μαγικό κόσμο του παγωτού μέσα από ένα υπέροχα σουρεαλιστικό video!

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της ελληνικής πολυβραβευμένης εταιρείας παγωτού Kayak. Η νέα καμπάνια έχει τον τίτλο “Escape From Reality”. Σε μια περίοδο όπου συμβαίνουν πρωτοφανή γεγονότα και κατά την διάρκεια ενός μακροχρόνιου -πλέον- εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, η ηρωίδα μας, είναι μια νεαρή μπαλαρίνα, η Έλλη η οποία αποφασίζει να αποδράσει από την ανιαρή πραγματικότητα της. Έτσι με όχημά της τις «μαγικές» γεύσεις παγωτού Kayak, ταξιδεύει σε ένα κόσμο γεμάτο εξωπραγματικά σκηνικά όπως παίζει τένις φορώντας την τουτού και τα τακούνια της παρέα με μια μπάλα «Pavlova», ξαπλώνει πίσω από την κλειστή της τηλεόραση με συντροφιά ένα κύπελλο «Mint with Choco Chips», σερβίρει τσάι στον γάτο της ενώ είναι έτοιμη να απολαύσει το «Mango Sorbet» της και αντί για κρέμα ημέρας φοράει «Βανίλια Μαδαγασκάρης»!

Η ηρωίδα αποδρά από κάθε τι που την κάνει να βαριέται και μας παροτρύνει να βγούμε από τον κόσμο της τηλεόρασης και να μπούμε στον εξωπραγματικό κόσμο των γεύσεων Kayak.


Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Άκης Σταυρίδης «αποφασίσαμε να εξωτερικεύσουμε την ιδιαιτερότητα της μάρκας. H Κayak δεν ήταν ποτέ απλά ένα παγωτό αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία και αυτό ακριβώς θέλαμε να αναδείξουμε».


Η καμπάνια θα τρέχει έως τις αρχές Aπριλίου σε τηλεόραση και digital και ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα όπως αυτό αναδεικνύεται και μέσα από την επικοινωνία, να προμηθευτεί παγωτό απευθείας από την εταιρεία μέσα από το νέο e-shop.

Συντελεστές της ταινίας:
Concept, Creative Direction & Production: Butter n’ Cream
Video & Edit: Γιάννης Μαρινόπουλος @MarniFilms
Model: Έλλη Τσιτσιπά @TheModernSociety
Photography: Παντελής Χαδούλης
Make Up & Hair: Sophia Kossada @Beehive Artists

error: Content is protected !!