ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

#DontCrackUnderPressure and discover Tag Heuer Connected Wellness Watch!

Ok, η αλήθεια είναι πως το ζήλεψα. Επίσης η αλήθεια είναι πως σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε είχα τουλάχιστον έναν χρόνο να “ζηλέψω” το οτιδήποτε, οπότε μόλις έπεσε στην αντίληψη μου η νέα εφαρμογή της Tag Heuer για ευεξία, μέσα από το luxury connected watch, έστειλα αμέσως μήνυμα στην αγαπημένη μου φίλη, γειτόνισσα μου και Marketing Director της Tag Heuer, Άννυ Κώρου πως “Το θέλω!!!”

Λοιπό, η TAG Heuer, η ελβετική ωρολογοποιία που εδώ και πέντε χρόνια ηγείται στον τομέα των πολυτελών smartwatches, παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για ευεξία που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν με απλό και αποδοτικό τρόπο την καθημερινή τους δραστηριότητα. Τους εμπνέει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όσο απολαμβάνουν ένα δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής, από το να ανεβούν μερικά σκαλιά μέχρι να κάνουν την πιο σκληρή προπόνηση.
Η ολοκαίνουργια λειτουργία  TAG Heuer Connected Wellness επιτρέπει στους χρήστες να μένουν σε φόρμα, παρακολουθώντας βιομετρικά τους στοιχεία από όλες τους τις καθημερινές δραστηριότητες. Με δύο στόχους ημέρας και μία περίληψη εβδομάδας, η εφαρμογή τους δίνει κίνητρο και τους εξηγεί πώς ακόμη και η πιο απλή δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει το σώμα τους.


Όπως λέει ο CEO της TAG Heuer, Frédéric Arnault: «Με την εφαρμογή Wellness, προσθέτουμε έναν ακόμη πυλώνα στο προϊόν μας Connected Watch. Τον περασμένο χρόνο το TAG Heuer Connected καθιερώθηκε ως δείγμα κομψότητας στον αθλητισμό. Το αγκάλιασαν γκόλφερ, ποδηλάτες, δρομείς και φίλοι πολλών ακόμη σπορ. Εκτός από τις επιδόσεις τους, όλοι οι χρήστες εξέφρασαν ενδιαφέρον και για την ευεξία τους. Δίνουμε σημασία σε όσα μας ζητάνε και γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικό είναι να παραμένεις υγιής αυτήν την περίοδο. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε την εφαρμογή TAG Heuer Connected Wellness».
Με μια γρήγορη ματιά στο TAG Heuer Connected του, ο χρήστης μπορούσε  να παρακολουθήσει την καθημερινή του δραστηριότητα (πόσα βήματα έκανε), την ένταση (πόσο χρόνο ξόδεψε κάθε εβδομάδα σε μέτρια ή και έντονη άσκηση), το πόσο φόρτισε το σώμα του (παρακολούθηση παλμών) και το αποτέλεσμα της άσκησης (πόσες θερμίδες έκαψε). Πλέον, μέσα στην εφαρμογή TAG Heuer Connected για κινητά, υπάρχει μια νέα καρτέλα Wellness που προσφέρει, επιπλέον των παραπάνω μετρήσεων, πληροφορίες για την εξέλιξη του κάθε χρήστη που τον βοηθούν να βελτιώνεται και να διατηρεί το κίνητρό του να μένει δραστήριος και υγιής. Με την εφαρμογή Wellness η πρόοδος παρακολουθείται χάρη σε ένα βαρόμετρο που δείχνει το επίπεδο άσκησης κάθε εβδομάδα. Με την αναλυτική του απεικόνιση του πόσο χρόνος πέρασε στη ζώνη λιποδιάλυσης, την αερόβια και την αναερόβια, οι χρήστες καταλαβαίνουν εύκολα πώς το κάθε λεπτό γυμναστικής ωφελεί με το δικό του τρόπο το σώμα τους.

Αυτό που με εντυπωσίασε όμως περισσότερο είναι πως τα TAG Heuer Connected ξεχωρίζουν χάρη στον εντυπωσιακό τους σχεδιασμό, αφού έχω την επιλογή μεταξύ κάσας από τιτάνιο ή ατσάλινης και μια μεγάλη ποικιλία από λουράκια, όπως και διάφορες οθόνες ανάμεσα στις οποίες μπορώ να διαλέξω αυτήν που μου ταιριάζει περισσότερο. Just love it!!! xxx

error: Content is protected !!