ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο  SkinCeuticals?

Το γνωρίζουμε, το έχουμε εντοπίσει, προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Είναι γεγονός πως κάθε µέρα εκτιθέμεθα σε ατμοσφαιρικές επιθέσεις που κάνουν την επιδερµίδα μας να δείχνει πιο γερασμένη. Οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από το συνδυασμό της ηλιακής ακτινοβολίας και της ρύπανσης, αποτελούν μια συνεχή απειλή για την υγεία της επιδερμίδας µας.

Η SkinCeuticals ιδρύθηκε µε θεμέλιο την ακαδημαϊκή έρευνα του Dr. Sheldon Pinnell, ο οποίος προσδιόρισε και κατοχύρωσε τις παραμέτρους που πρέπει να πληρούνται για τη βέλτιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα της
βιταμίνης C στο δέρμα και ανέπτυξε την αρχική τοπική σύνθεσης βιταμίνης C στο κλάδο των προϊόντων φροντίδας του δέρµατος.

Oι αντιοξειδωτικοί οροί της SkinCeuticals είναι επιστημονικά αποδεδειγμένo ότι παρέχουν προηγμένη προστασία από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επιδιόρθωση του δέρµατος το βράδυ. Με αυτό τον τρόπο, επιτρέπεται η αυτοεπιδιόρθωση του δέρµατος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Ενας Αντιοξειδωτικός Ορός SkinCeuticals για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος:

SILYMARIN CF
Μετά από 6 χρόνια έρευνας, δημιουργήθηκε για 1η φορά ένας αντιοξειδωτικός ορός βιταμίνης C, που παρέχει προηγμένη προστασία από τις
περιβαλλοντικές επιθέσεις στο λιπαρό δέρμα µε τάση ακµής και ταυτόχρονα μειώνει τη λιπαρότητα, λειαίνει την υφή του δέρµατος, και βελτιώνει λεπτές γραµµές και ρυτίδες.

Η ιστορία της SkinCeuticals ξεκίνησε πολύ πριν την ίδρυση της εταιρίας το 1994, χάρη στη βασική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Sheldon Pinnel. Στα χρόνια που ακολούθησαν, συνέχισε να ανοίγει το δρόμο με ανακαλύψεις που έχουν αλλάξει το πρόσωπο της επιστήμης της επιδερμίδας. Το Silymarin CF είναι το δικό μου “καλημέρα” στην επιδερμίδα μου!

Το Silymarin CF είναι ένας πανίσχυρος ορός βιταμίνης C, και δικός μου αγαπημένος, εμπλουτισμένος  µε 3 αντιοξειδωτικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας:  0,5% Σιλυμαρίνη, 15% L-ασκορβικό οξύ και 0,5% Φερουλικό οξύ.
Προσφέρει  προηγμένη αντιοξειδωτική δράση και προστασία ενάντια στις εξωτερικές  επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν οξείδωση του σμήγματος, και ενδέχεται να οδηγήσουν σε εξάρσεις και ορατά σηµάδια  γήρανσης.

Η σειρά ολοκληρώνεται με τους Ορούς Skinceuticals για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος, με τον CE Ferylic που βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και μειώνει την απώλεια της σφριγηλότητας αλλά και με τον PHLORETIN CF  που προσταταύει ενάντια στη βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες,  διευκολύνοντας τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του δέρµατος και  επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, ενώ βελτιώνει την όψη των δυσχρωμιών και προσδίδει λάμψη και ομοιομορφία.

It’s good to know: Τα φαρμακοκαλλυντικά είναι καλλυντικά προϊόντα με βιολογικώς ενεργά συστατικά που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της περιποίησης του δέρματος. Στη SkinCeuticals, οι συνθέσεις είναι σχεδιασμένες να βελτιώνουν την υγεία του δέρματος και να επανορθώνουν τις βλάβες που οδηγούν σε συγκεκριμένες δερματικές παθήσεις και ορατά σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση και υπερμελάγχρωση. Τα προϊόντα αυτά αποτελούν μια γέφυρα ανάμεσα στα συνταγογραφούμενα προϊόντα και στα καλλυντικά για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή –και υποστηρίζονται από ιατρικώς αποδεκτά επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους.

error: Content is protected !!