ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

MI·RŌ: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σχεδιαστές υπογράφουν μια Real Size συλλογή!

Το αγαπημένο δίδυμο Ελλήνων σχεδιαστών MI·RŌ, προχωρά σε μία ξεχωριστή συνεργασία με μία από τις σημαντικότερες βιοτεχνίες της χώρας για την Plus Size αγορά, υπογράφοντας μία πρωτοποριακή συλλογή που θα αγαπηθεί απ’ όλους. Πρόκειται για μία Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή collection, που ξεχειλίζει από την αισθητική των MI·RŌ και την κομψότητα του DINA, εμπνευσμένη από τα χρώματα της εποχής, με την άνεση και την elegant διάθεση σε απόλυτη ισορροπία.
Παρέα με τη δυναμική του brand Dina, οι MI·RŌ προέβησαν σε μία κίνηση εξωστρέφειας και πρωτοπορίας, που βαδίζει πάνω στα διεθνή fashion trends της -όπως αποκαλείται- “real size” αγοράς και ακολουθεί τις ανάγκες των καταναλωτών.

So elegant!!! Love it!

Οι MI·RŌ designers είπαν στο Fay’s Control: «Πρόκειται για μία συλλογή με έντονα prints και stylish κομμάτια, εμπνευσμένα από τα χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία και σίγουροι ότι θα λατρευτεί όσο της αξίζει.»

Η Ντίνα Κωνσταντοπούλου είπε για τη συνεργασία: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Στόχος μας είναι πάντα να συνδυάζουμε τα fashion trends με την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Αυτή η collection δένει αυτά τα στοιχεία σε απόλυτη αρμονία.»

error: Content is protected !!