ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανοιξιάτικα καλάθια γεμάτα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας!

Πιστό στο ραντεβού του με την άνοιξη και το ελληνικό Πάσχα, το A Magic Cabinet, η διαδικτυακή πλατφόρμα με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, δημιούργησε και φέτος curated προτάσεις από εκλεκτά προϊόντα γαστρονομίας Ελλήνων παραγωγών, κατανεμημένα σε δεκαοκτώ όμορφα καλάθια με έξυπνες θεματικές που καλύπτουν κάθε mood, όρεξη και επιθυμία.

Για όσους ξεκινούν πάντα τη μέρα τους με ένα πλούσιο πρωϊνό (“I feel like a Morning Boost” & “I feel like Breakfast in Bed”), για όσους αγαπάνε τα ζυμαρικά (“I feel like Eating Pasta All Day”) ή για τα barbeque του Σαββατοκύριακου (“I feel like a Weekend BBQ”), τα καλάθια του A Magic Cabinet προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Υπάρχουν επίσης καλάθια με ακόμη πιο έντονο το άρωμα Ελλάδας, όπως το “I feel like a Sample of Greece” με διαλεχτά προϊόντα της ελληνικής φύσης ή το “I feel like a Greek Islander” με προϊόντα αποκλειστικά από τα νησιά μας. Ενώ για όσους θέλουν να εντρυφήσουν στα πιο ποιοτικά ελληνικά ελαιόλαδα, υπάρχει το “I feel like Discovering Olive Oil” και το “I feel like an Olive Oil Connoisseur”. Αντίστοιχα και το “I feel like Sweet as Honey” για τους λάτρεις του εξαιρετικού ελληνικού μελιού.

Και καθώς η κοινωνική ζωή στην Ελλάδα τώρα την άνοιξη ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει σιγά σιγά σε ευάερους εξωτερικούς χώρους, το A Magic Cabinet θεωρεί ότι επιβάλλεται ένα σφηνάκι τσικουδιάς με εκλεκτούς μεζέδες (“I feel like Mezze with a Shot”), ένα απεριτίφ ή ένα λικέρ συνοδευόμενο από λουκούμια και σοκολάτα (“I feel like Spirits & Sweets”) ή ένα κοκτέιλ με λαχταριστά bites (“I feel like Veranda Cocktails”).

Το A Magic Cabinet και η Ευγενία Χανδρή έχουν πολλές ιδέες για το πώς να περάσετε μοναδικά! Είτε για να τα απολαύσετε με τους δικούς σας ανθρώπους, μένοντας σπίτι, είτε πάλι ως ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο, μπορείτε να παραγγείλετε τώρα τα ανοιξιάτικα καλάθια στο amagiccabinet.com και να έρθουν σε λίγες μόνο μέρες στην πόρτα σας.

error: Content is protected !!