ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα πιο όμορφα Πασχαλινά δώρα από το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία!

Η πιο γνωστή ‘’γωνιά της Αθήνας’’, το GB Corner Gifts & Flavors του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μας προτείνει μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους μας και φέτος το Πάσχα.
Οι νέες πασχαλινές ιδέες δώρων περιλαμβάνουν υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες που αναδύουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ξενοδοχείου καθώς και ξεχωριστές πασχαλινές συνθέσεις με διάφορες επιλογές όπως η αυθεντική κούπα, ο αξιαγάπητος teddy doorman και τα προϊόντα μπάνιου του ξενοδοχείου. Επιπλέον, σπάνιες ποικιλίες τοπικών προϊόντων, δωροεπιταγές, είδη σπιτιού και ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.


Κλασικές και αγαπημένες επιλογές παραμένουν τα λαχταριστά macaron, οι σοκολάτες και τα εντυπωσιακά σοκολατένια πασχαλινά αυγά από τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher καθώς επίσης το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι από την ομάδα του ζαχαροπλαστείου του ιστορικού ξενοδοχείου.

Γιατί κάποιες συνήθειες παραμένουν διαχρονικές αφήνοντας πάντα σε κάθε γιορτή την ίδια υπέροχη γεύση ακριβής σοκολάτας στα χείλη και στο νου. Επισκεφτείτε το www.grandebretagnestore.com και επιλέξτε το δώρο της αρεσκείας σας μέσα από τη μοναδική συλλογή προϊόντων του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

error: Content is protected !!