ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πες μου ποιο είναι το ΕΝΑ πιο αγαπημένο σου Estée Lauder προϊόν και θα στο κάνω δώρο!

Το ξέρω γιατί καταρχήν μου το λέτε όταν συναντιόμαστε, ενώ άλλες μου το στέλνετε σε μηνυματάκια. Το ξέρω γιατί ακόμα και χθες που πήγα στο attica, μου το επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά οι υπεύθυνες του corner του brand: Οι φίλες μου και οι αναγνώστριες του Fay’s Control φοράτε φανατικά  Estée Lauder! Το κοινό που με ακολουθεί, είστε το πιο φανατικό κοινό της Estée Lauder! Και πηγαίνετε και αγοράζετε όλα όσα σας ενημερώνω πως φοράω και εγώ  φα-να-τι-κά! Love you!!!!
Και η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί έχουμε το ίδιο γούστο τόσο όσον αφορά το αγαπημένο brand όσο για τα κοινά μας “αγαπημένα” beauty products. Είτε αν πρόκειται για skincare είτε για το make up.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, και για όλη αυτή την χαρά, θα σας κάνω το καλύτερο δώρο! Αυτό, που θα επιλέξετε εσείς!!!

Αυτός ο διαγωνισμός είναι εντελώς ξεχωριστός αφού εσύ θα διαλέξεις το δώρο σου! Αρκεί να μου γράψεις ποιο είναι το ένα πιο αγαπημένο σου Estée Lauder προϊόν, και αύριο κιόλας μπορεί να είναι δικό σου!

Στείλτε μου σε μήνυμα κάτω από αυτό το post ποιο είναι το ΕΝΑ, πιο αγαπημένο σας προϊόν από τις Συλλογές της Estée Lauder και γιατί,  και σε τρεις από εσάς, θα σας το κάνω δώρο, μετά από κλήρωση!
Όχι πείτε μου, σκέφτεστε τίποτα καλύτερο?
Στείλτε μου τώρα κιόλας λοιπόν το μήνυμα σας, μιας και η συμμετοχή λήγει αύριο Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 12.30′ όπου θα γίνει και η κλήρωση αλλά και η ανακοίνωση των ονομάτων των τριών τυχερών αναγνωστριών μας!

Καλή επιτυχία αγαπημένες μου!

error: Content is protected !!