ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

High Contour Treatment: Είστε οι νικήτριες της θεϊκής θεραπείας των Vivify!

Το ήξερα πως θα σας ενθουσίαζε! Και η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα που περνάει βλέπω ακόμη περισσότερο τα ευεργετικά αποτελέσματα του High Contour που έκανα την περασμένη Τρίτη!
Και που φυσικά, δεν θα μπορούσα να φύγω από το αγαπημένο κατάστημα της Vivify στην Κηφισιά χωρίς να εξασφαλίσω και άλλες πέντε θεραπείες για εσάς, για πέντε τυχερές αναγνώστριες του Fay’s Control!

Τα ονόματα των φίλων μας που κληρώθηκαν και κερδίζουν την popular θεραπεία για την άμεση μείωση των σημαδιών κούρασης και γήρανσης και για την αναζωογόνηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, είναι:

1. Vasso Lioumi
2. Anna Zarkada
3.Lara Grigoropoulou
4. Monique Messana
5. Olga Vraka

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου! Θα δείτε πόσο θα απολαύσετε τόσο την θεϊκή θεραπεία με τα Porselain spoons της Sothys, όσο και το massage που συνοδεύεται!

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου! Κλείστε τώρα κιόλας το ραντεβού σας και καλή απόλαυση!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνο στο πιο κοντινό σας κατάστημα της Vivify, να κλείσετε το ραντεβού σας λέγοντας τους πως είστε η νικήτρια της κλήρωσης μας, και με την ταυτότητα σας να πάτε να απολαύσετε το “High Contour”, για να σας βρει ακόμη πιο ξεκούραστη και όμορφη το φετινό καλοκαίρι!

Καταστήματα Vivify:

Κηφισιά:  Λεωφόρος Κηφισίας 234 & Κασσαβέτη (1ος όροφος), T: 210 8080 170
Σύνταγμα: Δ: Kαραγιώργη Σερβίας 4 (2ος όροφος, είσοδος εντός στοάς), T: 210 32 11 142
Γλυφάδα: Κύπρου 65, T: 210 8940 403
Θεσσαλονίκη:  Τσιμισκή 45, 6ος όροφος, T: 2310 222261

Have fun girls!xxx

error: Content is protected !!