ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συγχαρητήρια, κερδίσατε το αγαπημένο σας προϊόν Estée Lauder!

Kαλημέρα, καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε!

Λοιπόν, οι αναγνώστριες του Fay’s Control δεν παύετε ποτέ να με εκπλήσσεστε! Το μόνο που δεν αλλάζει ποτέ είναι πως είστε το καλύτερο κοινό που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ… Υπέροχες!
Ένα δυναμικό αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται να δοκιμάσει νέα πράγματα μα συγχρόνως μένει σταθερό σε όλα όσα αγαπάει. Να, κοίτα τώρα με αυτόν τον διαγωνισμό. Που σας ζήτησα να επιλέξετε το ένα πιο αγαπημένο σας Estée Lauder προϊόν για να σας το κάνω δώρο. Και περίμενα να επιλέξετε ένα από τα πιο exclusive προϊόντα του brand, ίσως και κάποια θαυματουργά μεν, πανάκριβα δε. Λογική αντίδραση θα ήταν άλλωστε και αυτή.
Και όμως, οι δικοί μου, υπέροχοι αναγνώστες δεν μπήκαν καν στον κόπο! Και γράψατε όλοι ακριβώς αυτό που σας ζήτησα: Το αγαπημένο σας προϊόν. Ανεξαρτήτου τιμής, και αυτό φάνηκε μέσα από τα χιλιάδες μηνύματα σας τόσο στο Fay’s Control όσο στα social media profile του.
Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό διαπίστωσα όμως και ποια προϊόντα αγαπάτε πράγματι πιο πολύ.
Και από τις απαντήσεις σας, τα πιο popular products της Estée Lauder, που οι αναγνώστες του Fay’s Conrol αγαπάνε πιο πολύ είναι (by far) η Advanced Night Repair. “Αξεπέραστη”, “Μοναδική”, “Δεν ζω χωρίς αυτή”, “Η καλύτερη!” είναι μερικά μόνο από τα πραγματικά χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε για τoν #1 ορό παγκοσμίως που θρέφει και αναδομεί το δέρμα! Στις αδυναμίες σας ακολουθούν το Double Wear Stay in Place Make Up, το Bronze Goddess (που όλες ανεξαρτήτως το έχετε ταυτίσει με τις διακοπές σας και με το καλοκαίρι), το νέο lipstick Estée Lauder pure color love και η Estée Lauder  Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara. Όλα όσα αγαπάω και εγώ φανατικά…

Φίλες μου, μακάρι να μπορούσα να χαρίσω σε όλες το αγαπημένο σας Estée Lauder! Μπορώ μόνο σε τρεις αναγνώστες του Fay’s Control, σαν ένα μικρό “Ευχαριστώ” για την χαρά που μου δώσατε όταν για άλλη μία φορά επαληθεύτηκε αυτό που ήδη γνωρίζαμε, πως εσείς είστε το πιο δυναμικό κοινό της Estée Lauder!
Και εσείς οι τρεις που κληρωθήκατε είστε οι: (όπως αναγράφετε το όνομα σας στην κλήρωση)

1. Liana Vourakis- Resilience Lift Cream
2. Δήμητρα Ποζατζίδου- Advanced Night Repair
3. Αικατερίνη Ράπτη -Diamond Sculpting Refinishing Dual Infusion

Συγχαρητήρια αγαπημένες μου! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μου στείλετε στο beifay@gmail.com το όνομα και την διεύθυνση σας, και θα φροντίσω ώστε να λάβετε το δώρο σας το συντομότερο δυνατόν!

Καλό καλοκαίρι,
Φαίη xxx

ΥΓ. Όταν ανέφερα παραπάνω ότι το αναγνωστικό κοινό του Fay’s Control είναι -by far- το καλύτερο και ότι δεν σταματά να με εκπλήσσει, εννοώ και τους άντρες αναγνώστες μας φυσικά. Οι οποίοι μου στείλετε εκατοντάδες μηνύματα για να κάνετε δώρο στην γυναίκα σας το αγαπημένο της Estée Lauder! Είστε υπέροχοι… 🙂

error: Content is protected !!