ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παιδιά & Αλλαγές: Σας περιμένουμε στην ομιλία της Τζίνας Θανοπούλου με αρωματικό τσάι, και όχι μόνο…

Την αρθρογραφία της Τζίνας Θανοπούλου πάντα την παρακολουθείτε και πάντα σας συγκινεί. Με ό,ποιο θέμα κι αν καταπιάνεται η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος που συνεργάζεται με το Fay’s Control, το διαβάζετε με ενθουσιασμό. Ίσως, επειδή η επιλογή των θεμάτων της μας αφορά όλους, είναι βγαλμένη από την καθημερινότητα και τους προβληματισμούς μας.
Έτσι, όταν αποφάσισε να προσκαλέσει όλους τους αναγνώστες της σελίδας αυτής για ένα απογευματινό τσάι, σκεφτήκαμε να αναλύσει το άρθρο της που είχε τους πιο πολλούς followers, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον: “Παιδιά & Αλλαγές: Πως να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας να προσαρμοστούν καλύτερα και γρηγορότερα, με το λιγότερο ψυχικό κόστος, στις αλλαγές”.

53401d5509a4690626dfdf4fdde837b5

Οι Αλλαγές είναι  συνηφασμένες με την ανθρώπινη ύπαρξη και εξέλιξη, είτε είναι πρακτικές, όπως η αλλαγή σχολείου, φίλων, σπιτιού, χώρας, οικονομικών συνθήκων είτε είναι συναισθηματικές: προσαρμογή εξαιτίας απώλειας, ασθένειας, αποχωρισμού, θανάτου ή ακόμα και τον ερχομό ενός καινούργιου παιδιού στην οικογένεια. Τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή έρχονται μέσα από αυές τις αλλαγές! Όσο νωρίτερα και καλύτερα μάθουμε το παιδί να προσαρμόζεται σε αυτές, τόσο πιο δυνατό, ευέλικτο & επιτυχημένο θα το βοηθήσουμε να γίνει.

Στην ομιλία της η Τζίνα Θανοπούλου, θα εστιαστεί στους καλύτερους τρόπους προσαρμογής στις αλλαγές που πρέπει να υιοθετήσουν οι γονείς για να εμπνέσουν τα παιδιά τους για να να τα βοηθήσουν να γίνουν πιο ώριμα. Άτομα με συναισθηματική νοημοσύνη και με δυνατότητες στην ισορροπία, την ευτυχία και την εξελιξη.

12204122_455772034614014_1491812576_o

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 17.30‘, στο Cafe Amaryllis, να απολαύσουμε την ομιλία και φυσικά τις συμβουλές της Ψυχολόγου, Τζίνας Θανοπούλου, και να την ρωτήσουμε όλα όσα μας απασχολούν, πάνω από μία κούπα αρωματικό καφέ!

Τζίνα Θανοπούλου

Τζίνα Θανοπούλου

Είσοδος ελεύθερη, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε πολύ πάρτε τηλέφωνο να κρατήσετε τραπέζι για εσάς και τις φίλες σας στο: 210-6233769

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: ΤΖΙΝΑ Γ.ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ED.M., M.A., HARVARD UNIVERSITY,
Συμβουλευτική, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων, Οικογένειας & Ζευγαριών, στις Μαθησιακές Δυσκολίες & στις Διατροφικές Διαταραχές – Εικόνα σώματος Παιδιών & Ενηλίκων

7321c877-3937-47b4-bc91-48bc78f27de9

error: Content is protected !!