ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ελληνικό Oktoberfest στον Παρνασσό!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο θεματικό Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στο Elatos Resort & Health Spa και η ελληνική εκδοχή του Oktoberfest ανέδειξε την ελληνική προσπάθεια στον χώρο της ζυθοποιίας.

Εννέα ελληνικές μπίρες έφτασαν στο βουνό του Παρνασσού από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έδωσαν το δικό τους δυναμικό “παρών”, κρατώντας την καλύτερη συντροφιά στους επισκέπτες που απόλαυσαν τις μπίρες τους με τη συνοδεία ελληνικών προϊόντων. Πάνω από δέκα ποικιλίες αλλαντικών και τυριών από διάφορα μέρη της Ελλάδας συνόδευσαν τη γιορτή μπίρας που διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η Κυριακή επιφύλασσε άλλου είδους εκπλήξεις!

 Γιορτάζοντας την ελληνική εκδοχή του Oktoberfest!

Γιορτάζοντας την ελληνική εκδοχή του Oktoberfest!

Ο βροχερός καιρός και η μυσταγωγία της ομίχλης έδωσαν τη θέση τους σε μια ηλιόλουστη μέρα, ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες, με την πεζοπορία, την τοξοβολία και το κολύμπι στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα να έχουν την τιμητική τους.

elatos3

Το Elatos Resort & Health Spa συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και εξακολουθεί να είναι πιστό στη φιλοσοφία του: την απόλυτη εναρμόνιση της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον. Τα 39 chalets του, διάσπαρτα στο εκπληκτικής ομορφιάς σκηνικό που περιβάλλει το resort, αποτελούν μια όαση ηρεμίας και χαλάρωσης, λίγες μόλις ώρες μακριά από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας, ενώ το κεντρικό κτήριο του Club House δίνει το πιο ζεστό καλωσόρισμα. Το βαθύ αίσθημα φιλοξενίας που είναι διάχυτο στους χώρους αλλά και στους ανθρώπους του ξενοδοχείου, η μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στη φύση που διοργανώνει το resort σε συνεργασία με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και οι wellness & leizure υπηρεσίες που προσφέρει σε συνδυασμό με την προσεγμένη κουζίνα του αναδεικνύουν το Elatos Resort & Health Spa σε έναν προορισμό που ο επισκέπτης θέλει πάντα να επιστρέφει.

elatos4

Σε ένα περιβάλλον μοναδικού φυσικού κάλλους, με υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη, από οικογενειακές διακοπές μέχρι corporate “αποδράσεις”, και, βέβαια, με το ίδιο πάθος για φιλοξενία, το Elatos Resort & Health Spa συνεχίζει την πορεία του, ξεκινώντας τη νέα δεκαετία της ζωής του με πολλές εκπλήξεις.

elatos2

Την εκδήλωση υποστήριξαν οι μπίρες Βεργίνα, Ζέος, Νήσος, Delphi, Marea, Red Donkey, Septem, Volkan, 1129 IPA.

error: Content is protected !!