ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πάρτι του Γιώργου Ντάβλα στο Moxy Patra Marina στην Πάτρα!

Σε απόσταση μικρότερη των 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Πάτρας, το ολοκαίνουργιο Moxy Patra Marina συνδυάζει ένα έξυπνο, γρήγορο τεχνολογικό περιβάλλον με ένα σύγχρονο στυλ διαβίωσης. Το ζωντανό ξενοδοχείο στην Πάτρα ενσαρκώνει τον αφρώδη και ελκυστικό τρόπο ζωής για τον οποίο είναι γνωστή η Πάτρα.

Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Μαρτάκης

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο γνωστές προσωπικότητες από την Αθήνα, ανάμεσα τους οι ηθοποιοί Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιάννης Αθητάκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του Τζένη, η σοπράνο Έλενα Κελεσίδου, ο Γιώργος Ντάβλας, οι εικαστικοί Φένυ Μπούζα και Γιώργος Μπούνιας, η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα, η fashion blogger Στέλλα Μέλιγκαν, ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Άντζελα Ευριπίδη και η Σάντρα Βουτσά.

Κωνσταντίνος Καζάκος, Τζένη Καζάκου

Στο dinner party που παρέθεσε ο Γιώργος Ντάβλας στο rooftop του ξενοδοχείου βρέθηκαν και προσωπικότητες που ζουν και επιχειρούν στην Πάτρα όπως η wedding planner Άννα-Μαρία Ρογδάκη, η Χαρά Ντάβλα, ο επιχειρηματίας Πέτρος Πλέσσας με την σύζυγό του Νάνσυ, η Βίβιαν Σαμούρη κ.α.

Θανάσης Λαμπρόπουλος, Βίβιαν Σαμούρη

Σοφία Παθέκα, Στέλλα Μέλιγκαν, Φένυ Μπούζα

Άντζελα Ευριπίδη, Γιάννης Λυσανδρόπουλος

Γιάννης Αθητάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιώργος Μπούνιας

Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Βίβιαν Σαμούρη, Κωνσταντίνος Καζάκος

Βασίλης Νάτσιος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλέξανδρος Καραντζάς

Ιωάννης Γκιμουρτζίνας, Γιώργος Ντάβλας, Πέτρος Πλέσσας

Νέλλη Σίντου, Γιώργος Πράσσινος

Ιφιγένεια Κουτσουβά, Χαρά Ντάβλα, Νάντια Κωνσταντινίδη

error: Content is protected !!