ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Why do I drink Moët & Chandon for breakfast? Doesn’t everyone?

Bubbly for breakfast? Absolutely!!!! Έστω κι αν δεν παραβρέθηκα λόγω του ταξιδιού μου, ξεροστάλιαζα στα Insta stories των φίλων και συναδέλφων μου, που με ταξίδευαν στις αριστοκρατικές φυσαλίδες που χόρευαν μέσα στα ψηλόλιγνα ποτήρια συνοδεύοντας τον festive χαρακτήρα της πρόσκλησης. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκπρόσωποι των media και φίλοι της Moët & Chandon, βρέθηκαν στο εμβληματικό Athénée, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την ημέρα τους απολαμβάνοντας ένα – ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα – πρωινό, συνοδευόμενο από τη μοναδική Moët & Chandon Brut Impérial, χαρίζοντας σε κάθε πρόποση κάτι από την λάμψη της, όπως αρμόζει σε μία μέρα σαν και αυτή.

Βίκυ Καγιά

Tip of the day: Επισκεφθείτε ένα από τα 3 καταστήματα της Oak Cava σε Χαλάνδρι, Νέα Ερυθραία και Βουλιαγμένη ή online εδώ από 10-14/2 και κάντε δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο, ένα από τα Limited-edition gift boxes, “Specially Yours”. Προσθέστε έξτρα δόση αγάπης χαράσσοντας το δικό σας μήνυμα, πάνω στην αγαπημένη σας φιάλη Moët & Chandon!

Μυρτώ Κάζη

Έλενα Δεδούση, Ζωή Πυθαρούλη

Λίλιαν Δημητροπούλου Στέλιος Καφαντάρης Μίκα Χούντα ( Events Manager ΑΜΒΥΞ )

Κατερίνα Μαντά Μίκα Χούντα ( Events Manager ΑΜΒΥΞ ) Έρη Καραμιχάλου

Γιώργος Πράσσινος Έλενα Δεδούση Μίνα Μπιράκου Μιχάλης Κούβελας

Νάσσια Σακελλαρίου, Μαρία Λεμονιά

Μαρίνα Κουταρέλλη

It’s good to know:  Η Moët & Chandon ιδρύθηκε το 1743 από τον Claude Moët και η φήμη της ξεπέρασε τα διεθνή σύνορα με τον Jean-Rémy Moët, απόγονο του ιδρυτή της, ο οποίος οραματίστηκε «να μοιραστεί την αφρώδη λάμψη της σαμπάνιας με όλο τον κόσμο». Από τη βασιλική αυλή μέχρι το κόκκινο χαλί και από το Studio 54 ως τα Grand Slam, η Moët & Chandon ενώνει τους ανθρώπους δημιουργώντας μοναδικές, απολαυστικές στιγμές. Ο Οίκος διαθέτει τους μεγαλύτερους και πιο ποικιλόμορφους αμπελώνες στην Καμπανία, ώστε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ευρεία επιλογή από σαμπάνιες, που καλύπτει κάθε περίσταση και γευστική προτίμηση. Από την εμβληματική Moët Impérial μέχρι την εκλεκτή συλλογή των Grand Vintage, και από τη γεμάτη λάμψη Moët Rosé Impérial μέχρι τη δροσερή Moët Ice Impérial, κάθε δημιουργία προκαλεί να της αντισταθούν, εντυπωσιάζει και προσφέρει απόλαυση, με ένα πλούσιο φάσμα γευστικών τόνων και αρωμάτων που αιχμαλωτίζουν μέσα τους τον εντυπωσιακό πλούτο του πατρογονικού terroir. Με την πρωτοβουλία Natura Nostra, το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα αειφορίας της Moët & Chandon, ο Οίκος φιλοδοξεί να προστατέψει τη βιοποικιλότητα της περιοχής. Παράλληλα, μέσω του Toast for a Cause η Moët & Chandon στηρίζει από το 2009 πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Επί σχεδόν τρεις αιώνες, η Moët & Chandon επιλέγεται για να γιορτάσει ιστορικές στιγμές ή ιδιωτικές στιγμές μεγάλης προσωπικής σημασίας, χαρίζοντας σε κάθε πρόποση κάτι από την αφρώδη λάμψη της.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!