ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Παρίσι: H Αγγελική Τσάνη επισκέφτηκε το εμβληματικό μουσείο La Galerie de Dior και τον διάσημο σχεδιαστή Olivier Lapidus!

H Αγγελική Τσάνη, σχεδιάστρια και ιδρύτρια του brand κοσμημάτων BOLD by Angelique Tsanis, γνωστή για τις ελληνικές δημιουργίες που εντυπωσιάζουν με τη συμμετρία και την αισθητική, κοσμήματα που απογειώνουν το στυλ και αποπνέουν κομψότητα και δυναμισμό, στην επίσκεψή της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι βρέθηκε στην θρυλική διεύθυνση του Dior στην 30 Avenue Montaigne.

Αγγελική Τσάνη

Η  La Galerie Dior περιέχει περισσότερες από 1874 δημιουργίες του γαλλικού οίκου όπως φορέματα, τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια. Μεταξύ άλλων υπάρχουν και οι μινιατούρες από iconic δημιουργίες που έχουν σχεδιάσει οι εφτά couturiers που πέρασαν από την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Dior|, δηλαδή οι Christian Dior, Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferre, John Galliano, Raf Simons και Maria Grazia Chiuri. Ο Dior είναι ο μοναδικός οίκος στον κόσμο που έχει έναν τέτοιο δικό του χώρο. Με τον διάσημο σχεδιαστή Olivier Lapidus, η Αγγελική Τσάνη μοιράστηκε ιδέες για τη μόδα στο εντυπωσιακό διαμέρισμά του στο Παρίσι.

Γιάννης Καζανίδης, Olivier Lapidus

It’s good to know: Ο Olivier Lapidus είναι γιός του καινοτόμου του safari style, Ted Lapidus, ο οποίος ήταν πρωτοπόρος των unisex ενδυμάτων και σχεδίαζε ρούχα που φόρεσαν οι Beatles και η Françoise Hardy. Ο οίκος Lanvin είχε αναθέσει το ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή στον Olivier Lapidus, όπως επίσης και ο οίκος Balmain Homme. Τέλος, για τρία χρόνια στην Ιαπωνία σχεδίαζε κολεξιόν για το γκρουπ Miki.

error: Content is protected !!