ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δωρεά ανθρωπιάς από την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas!

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas μαζί με τους δωρητές του παρευρέθηκαν στην παράδοση των δωρεών 2 θερμοκοιτίδων και 7 μόνιτορ που προσφέρθηκαν στην μονάδα νεογνών του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» την οποία δημιούργησε το Lifeline Hellas χάρη στην δωρεά της κυρίας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη και της εταιρείας της AS Marine. Παρόντες ήταν ο κύριος Βασίλης και η κυρία Αλεξία Σαβράμη που προσέφεραν μία θερμοκοιτίδα, η κυρία Αλεξάνδρα Παναγιώτου που μαζί με τον σύζυγο της Ανδρέα προσέφεραν, επίσης, μία θερμοκοιτίδα, ο κύριος Σωτήρης Λιακόπουλος που με την εταιρεία του Cardio Science προσέφερε 6 μόνιτορ, η κυρία Βάλια Ζαχαρία Σπυριδάκου που προσέφερε 1 μόνιτορ μαζί με τον σύζυγο της Μιχάλη Σπυριδάκο και την εταιρεία τους Spirit World Group.

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη με τους δωρητές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

Επίσης, παρευρέθηκε ο κύριος Αρμόδιος Γιαννίδης που προσέφερε με την εταιρεία του Vitex το βάψιμο στους εσωτερικούς τοίχους της νέας πτέρυγας που δώρισε το Lifeline, ενώ στον εξοπλισμό της πτέρυγας συνέβαλαν με τις δωρεές τους και ήταν παρούσες η κυρία Σοφία Γιαννακοπούλου με τις κόρες της Αμαλία και Δανάη Κούστα.

Καθηγήτρια Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews, Αλέξανδρος Andrews, Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Γιάννης Κωτσιόπουλος, Πάρης Μπαλοδήμος, Νικόλαος Βουνισέας, Αλκιβιάδης Σιαράβας

Σωτήρης Λιακόπουλος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Βασίλης και Αλεξία Σαβράμη

Παρόντες κατά την παράδοση των δωρεών ήταν η Αντιδήμαρχος Αθηναίων Κατερίνα Γκαγκάκη, η Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» κυρία Εύα Κοντοσταθάκου, ο διευθυντής νεογνολογικού τμήματος Δρ. Ιωσήφ Σαουκίντ, ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, η Αντιπρόεδρος Δρ. Άλκηστις Πρίνου, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews με τον γιο της Αλέξανδρο Andrews και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σαχίνης. Έπειτα, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Διοικητικό Συμβούλιο του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas επισκέφτηκαν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου η εταιρεία KPMG και ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης προσέφεραν από μία θερμοκοιτίδα στο νεογνολογικό τμήμα του νοσοκομείου. Εκ μέρους της KPMG παρευρέθηκε ο κύριος Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner και ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications and Corporate Citizenship.

Κατερίνα Γκαγκάκη και Δρ. Άλκηστις Πρίνου

Κατά την επίσκεψη αυτή, τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου κύριος Πάρης Μπαλοδήμος, η Διευθύντρια της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής Καθηγήτρια Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, η Επίτιμη Αντιπρόεδρος του Lifeline Hellas Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews και η Καθηγήτρια Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου – Δημοπούλου, Επίτιμο Μέλος του Lifeline Hellas καθώς και τα στελέχη του νοσοκομείου τα οποία χαιρέτισαν την φιλανθρωπική δράση της Lifeline και των δωρητών του.

Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Βάλια Σπυριδάκου

Η Σοφία Γιαννικοπούλου με τις κόρες της Αμαλία και Δανάη Κούστα

Καθηγήτρια Δρ. Ντόρα Ψαλτοπούλου – Δημοπούλου, Καθηγήτρια Δρ. Βάνα Παπαευαγγέλου, Δρ. Άντζη Μαργαρίτη Andrews

H ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ιδρύτρια του Lifeline Hellas, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία KPMG, τον Δρ. Ιωάννη Πατινιώτη, τον κύριο Ανδρέα και την Κυρία Αλεξάνδρα Παναγιώτου, τον κύριο Βασίλη και την κυρία Αλεξία Σαβράμη, τον κύριο Σωτήρη Λιακόπουλο και την εταιρεία του Cardio Science, τον κύριο Μιχάλη και την κυρία Βάλια Σπυριδάκου και την εταιρεία τους Spirit World Group, τον κύριο Αρμόδιο Γιαννίδη και την εταιρεία του Vitex, για την μεγάλη τους προσφορά στα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Έλενα Βενιζέλου» και ευχήθηκε να συνεχίζουν μαζί με το Lifeline Hellas τον δρόμο της προσφοράς.
ΦΩΤΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ STUDIO PANOULIS

error: Content is protected !!