ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με τον Τζον Μάλκοβιτς στο Athénée!

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών, ο Τζον Μάλκοβιτς, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε για την παράσταση «The Music Critic» αλλά και μετά από επιθυμία του για μια γαστρονομική ξενάγηση στην πρωτεύουσα, βρέθηκε στο ιστορικό Athénée, που διαχρονικά φιλοξενεί τις μεγαλύτερες προσωπικότητες των τεχνών.
Δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού και όχι μόνο ρεπορτάζ κατέκλυσαν τον χώρο του θρυλικού εστιατορίου για τις σκέψεις του δημοφιλούς ηθοποιού πάνω στο project που θα παρουσιάσει αύριο,  6/10 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στο φιλοθεάμον κοινό της Αθήνας.

John Malkovich, Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, χθες το μεσημέρι κατευθυνόμενοι στο Athénée

Η σημαντική άφιξη στη χώρα μας αποτελεί το αποτέλεσμα της σύμπραξης του Πολιτιστικού Οργανισμού “Λυκόφως” του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου σε συνέχεια των σπουδαίων μετακλήσεων που πραγματοποιεί από το εξωτερικό (Monica Bellucci, Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις, Ηρώδειο 2021 κ.ά.) και της Intershow Productions.

Hyungki Joo-Aleksey Igudesman-John Malkovich-Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου

Ο ηθοποιός μαζί με την πολυμελή ομάδα του δείπνησε στο Athénée και με μεγάλο χαμόγελο ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την μέχρι τώρα ξεχωριστή φιλοξενία που γνωρίζει από το ελληνικό κοινό που τον παρακολουθεί χρόνια τώρα.

error: Content is protected !!