ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή: Βιωματική Ξενάγηση εμπνευσμένη από τους στίχους του W.Shakespeare

Εμπνευσμένη από τους στίχους του W.Shakespeare,  η Βιωματική Ξενάγηση στις εκθέσεις του Ιδρύματος Β & Μ Θεοχαράκη, είναι μια πρόσκληση στο συναίσθημα σε σκέψεις, εμπειρίες, αναμνήσεις και όνειρα των συμμετεχόντων. Μέσα από τις Τέχνες οι συμμετέχοντες, με οδηγό την Θάλεια Βαλέτα, σκηνοθέτη / δραματοθεραπεύτρια ΒΑ, ΜΑ, ΗPC Reg.UK, εμπνέονται, εκφράζονται, μοιράζονται και συγχρόνως, ζουν και παίζουν την προσωπική τους αλήθεια με μάρτυρα και συνοδοιπόρο την ομάδα. Η συνάντηση λειτουργεί σαν άσκηση για γαλήνη και έναν ευτυχέστερο εαυτό. Μια πρόβα με όραμα και πίστη για έναν καλύτερο κόσμο.
Η Βιωματική Ξενάγηση είναι μέρος της τεχνικής “Μetamyth”© Therapy through Art και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σπουδαστές των τεχνών και της ψυχολογίας, σε γονείς και νέους άνω των 15 ετών.
9 Δεκεμβρίου «Όταν το φως χορεύει, μιλάω δίκαια» – Ο Γιώργος Σεφέρης και η ποίησή του μέσα από τη ζωγραφική και τη φωτογραφία
3 Μαρτίου Κωνσταντίνος Βολανάκης: Ο πατέρας  της θαλασσογραφίας
19 Μαΐου Κώστας Βαρώτσος – Γλυπτική

Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210-3611380καθώς και να έχει γίνει προαγορά.

error: Content is protected !!