ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όλοι και σήμερα στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου “Ελπίδα”!

Η χαρά, η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Φέτος η συγκίνηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθεί για την ενίσχυση των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής.

Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά, που φιλοξενεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», άρχισε να γεμίζει από νωρίς σήμερα το πρωί με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί.

Η Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο Βazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του, και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Όλα αυτά, και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα, μπορούσε κανείς να τα βρει στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της ELPIDA YOUTH, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν τα μέλη του Συλλόγου: Μπέκυ Στραβελάκη, Έφη Έλληνα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μάνια Ντέλου, Μαίρη Βούτσελα και Έλλη Ιωάννου Τάνες.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» θα είναι ανοιχτό και σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Theoxenia Palace, Κολοκοτρώνη 34, Κεφαλάρι, Κηφισιά.
Ας είμαστε όλοι εκεί!

Στην φωτογραφία: Έμιλυ Βαφειά, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ, Όλγα Δασουρά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Λώρα Τσουκαλά, Κλαίρη Τσαβλίρη, Αναστασία Κολλάκη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη.

 

error: Content is protected !!