ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι couture δημιουργίες της Kathy Heyndels για το καλοκαίρι του 2021

Η Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή της Spring-Summer 2021, στα πλαίσια του AXDW. Ένα πρωτοποριακό shooting show στον Εθνικό κήπο, με την καλλιτεχνική ματιά της Stephanie Bargas πίσω από τον φακό.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου Kathey Heyndels, Γιάννης Τόγκος και η Τόνια Φουσέκη, δημιουργός της AthensXclusiveDesignersWeek

Μια couture σειρά που συνδυάζει φινέτσα, ρομαντισμό και φαντασία, σε ένα παιχνίδι φωτός με μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Μεταξωτές αέρινες μουσελίνες και σκληρά υφάσματα, που δημιουργούν όγκο αλλά και θηλυκότητα τονίζοντας τη μέση.

Εντυπωσιακά φορέματα και νυφικά με κομψότητα και καθαρές γραμμές, με ανοιχτή πλάτη και τονισμένα ανοίγματα στο πόδι για μοναδικές εμφανίσεις, και όχι πλέον σαν σύμβολα έκδηλου αισθησιασμού, αλλά αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα με μοναδικό τρόπο.

Προετοιμασία των μοντέλων πριν την παρουσίαση της συλλογής Kathy Heyndels Spring-Summer 2020 από τον Φρέντυ Καλομπράτσο

Η νέα σειρά Marios Togos, όπου το Streetwear αποκτά Luxury υπόσταση, φέτος συνδυάζει το φούτερ, την ποπλίνα και το δέρμα με neon λεπτομέρειες. Comfy, all day street wear outfit που εμπνέουν την Kathy Heyndels για τα Athleisure outfits by Marios Togos.

Μάριος Τόγκος, Γιάννης Τόγκος, Μηνάς Κόκκορης και Φρέντυ Καλομπράτσος

Σχεδιασμένη με κοινά στοιχεία για άντρες και γυναίκες, σε ένα δυναμικό, active και neon fashion style. Με κύριο χρώμα το μαύρο και 3D flowing λεπτομέρειες σε συνδυασμούς υφασμάτων με γεωμετρικές γραμμές.

error: Content is protected !!