ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λίγο πριν το lockdown #2!

Τότε που όλα έμοιαζαν παραμυθένια, και για όταν όλα θα επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. Για την εμπειρία της ονειρικής διαμονής στη Penthouse suite με θέα την Ακρόπολη ο λόγος…

Η μαγευτική εμπειρία ξεκινάει από την είσοδο, για την προνομιακή Penthouse suite του ξενοδοχείου King George, που πλέον γίνεται με ιδιωτική πρόσβαση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Οι ένοικοι της Penthouse suite έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των δυο ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας την ιδιωτική αυτή είσοδο που δημιουργήθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη σουίτα,η οποία θυμίζει αληθινό παλάτι.
Αυτή είναι, άλλωστε, και η φιλοσοφία που διέπει τον σχεδιασμό και την διακόσμηση της ξεχωριστής σουίτας, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

Με δύο κρεβατοκάμαρες, μία masterμε walk-in closet καιen-suit sunken bathtub, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τρία μπάνια, το καθένα με ξεχωριστό ευρύχωρο rainfall shower, σαλόνι και τραπεζαρία στην οποία μπορούν να δειπνήσουν με άνεση 8 άτομα, η Penthouse suiteτου King George μοιάζει περισσότερο με ιδιωτικό διαμέρισμα με την πολυτέλεια και τη μεγαλοπρέπεια να είναι ευδιάκριτες στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Στα exclusive χαρακτηριστικά που την καθιστούν one-of-a-kind ανάμεσα σε αντίστοιχου επιπέδου suites της πόλη,ς συγκαταλέγονται η ευμεγέθης εξωτερική βεράντα, με την Penthouse suite να διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, sunloungersκαι alfrescodiningareaπου μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 10 συνδαιτημόνες.
Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, που στοιχειοθετείται στον εσωτερικό χώρο της σουίτας από μεγάλους διάδρομους από μάρμαρο, έπιπλα αντίκες, εκλεπτυσμένο τζάκι, μεταξωτές κουρτίνες, πολύτιμα ανατολίτικα χαλιά και χρωματίζεται με μια απαλή crèmeπαλέτα.
Ηεμπειρία στην PenthousesuiteτουKingGeorgeολοκληρώνεται μεανεκτίμητο προνόμιο την καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας.

Μια βραδιά με άρωμα τέχνης μοιράστηκαν ο Γιώργος Ντάβλας και η Λυδία Αγγελοπούλου με την υψίφωνο Έλενα Κελεσίδη, που διαθέτει αξιοζήλευτη πορεία σε μερικές από τις σπουδαιότερες όπερες του κόσμου.
Από τότε που εμφανίστηκε ως Violetta στη La Traviata του Verdi, στη Βασιλική Όπερα του Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, η Ελένη Κελεσίδη, κατοχύρωσε με την ερμηνεία της, τη θέση ανάμεσα στους σημαντικούς καλλιτέχνες της όπερας μ’ εκλεκτές συνεργασίες και πολυάριθμους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έκτοτε.
Ο Γιώργος Ντάβλας, που χαρακτηρίζεται από την ενεργή υποστήριξη του σε αξιόλογα καλλιτεχνικά δρώμενα, απόλαυσε ιδιαίτερα τη συντροφιά των δύο κυριών ενώ, η συζήτηση μπορεί να μην κινήθηκε σε υψηλούς τόνους αλλά ήταν ζεστή και ενδιαφέρουσα.

Η Στοργή είναι ο σύλλογος που ίδρυσαν οι Φίλοι των Καρκινοπαθών Παιδιών το 1991 στη Θεσσαλονίκη, για να βοηθήσουν τα παιδιά που  πάσχουν από κακοήθη νοσήματα και να συμπαρασταθούν στους γονείς τους.
Η κυρία Τίμη Μπακατσέλου, η πρόεδρος του συλλόγου, είχε την ιδέα της δημιουργίας ενός σωματείου το οποίο να στηρίζει όλα αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους.  Έτσι, και με την βοήθεια μεγάλου αριθμού γυναικών της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Η Στοργή».
Τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό τα κακοήθη νοσήματα και οι νεοπλασίες πλήττουν ολοένα και περισσότερο το νεανικό πληθυσμό. Η μόνη λύση είναι η έγκαιρη και κατάλληλη αγωγή, με την οποία, σύμφωνα με μελέτες, τα δύο στα τρία παιδιά θεραπεύονται.
Τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, όπως και οι γονείς τους, βλέπουν ξαφνικά να ανατρέπεται η ζωή τους. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να διαχειριστούν τη νέα αυτή πραγματικότητα είναι η ουσιαστική και αδιάκοπη υποστήριξη και βοήθεια.
Αυτήν ακριβώς την υποστήριξη και βοήθεια προσφέρει έμπρακτα ο σύλλογος Στοργή εδώ και 22 χρόνια.
Μερικά από τα σπουδαιότερα έργα του είναι ότι συμβάλλει στον εξοπλισμό των 2 ογκολογικών αιματολογικών παιδιατρικών κλινικών που λειτουργούν στην Θεσσαλονίκη, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ,εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα νοσηλείας για τα παιδιά. Μάλιστα εκτός από αυτό, μισθοδοτεί μία βιολόγο για τις ανάγκες της ογκολογικής παιδιατρικής κλινικής του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Νοσοκομείου, καθώς και μία ψυχολόγο για τις αντίστοιχες ανάγκες της ογκολογικής παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Επιπλέον χρηματοδότησε κλινικό-εργαστηριακές ερευνητικές εργασίες που αφορούσαν μελέτες – αναλύσεις του DNA, γενετικού υλικού, των καρκινικών μεταλλάξεων που παρουσιάζονται στους όγκους των παιδιών.
Η Στοργή επίσης συμπαρίσταται στους γονείς των καρκινοπαθών παιδιών. Η συμπαράσταση αυτή έμμεσα εκδηλώνεται με βοήθεια προς το σύλλογο γονέων των παιδιών η “ΛΑΜΨΗ”. Η Στοργή νοικιάζει για το σύλλογο γονέων ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιείται τόσο ως γραφείο όσο και ως χώρος απασχόλησης των παιδιών που έρχονται από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, όσο αυτά περιμένουν τα αποτελέσματα των αναλύσεών τους.
Στα σημαντικά έργα του συλλόγου ακόμα συγκαταλέγεται η δημιουργία και λειτουργία του ξενώνα φιλοξενίας «Στοργή» για τα παιδιά και τους συνοδούς τους που έρχονται από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκη, καθώς και η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου και πλήρως επιστημονικά και ξενοδοχειακά εξοπλισμένου Αιματολογικού Κέντρου, το Αιματολογικό Κέντρο «Στοργή» το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» .
Τα έσοδα του συλλόγου προέρχονται μόνο από ιδιωτική πρωτοβουλία και για να συνεχίσει να πραγματοποιεί τους στόχους της, η Στοργή έχει ανάγκη από ηθική και υλική υποστήριξη. Μπορείς λοιπόν να υποστηρίξεις την Στοργή και να γίνεις και εσύ κομμάτι αυτής της εξαιρετικής προσπάθειας, με την συμμετοχή σου στις εκδηλώσεις του Συλλόγου καθώς και με τη χρηματική συνδρομή σου.

Το κοσμηματοπωλείο Michas δημιουργεί το γούρι της νέας χρονιάς αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση του’21. Το 2021 είναι χρονιά ορόσημο. Τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση δεν είναι μόνο ευκαιρία για μνήμη και τιμή, αλλά και για αναστοχασμό, απαραίτητη γέφυρα για το μέλλον. Έτσι, στο κοσμηματοπωλείο του Αριστείδη Μίχα, το τσαρούχι βρίσκει τη θέση του ως κόσμημα, σύμβολο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821.
Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και το κάθε του δημιούργημα, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Με ξεχωριστό γούρι, για το 2021, το τσαρούχι, διαφυλάττουμε την παραδοσιακή κληρονομιά μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στην ανδρεία, τους αγώνες και τις μάχες των Ελλήνων για την ελευθερία.

Στον υπέροχο χώρο του Natu Restaurant συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τους Γιώργο Ντάβλα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τίνα Μεσσαροπούλου και Δημήτρη Χριστοφιλέα, να απολαμβάνουν εκλεκτά πιάτα σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Το Natu,εμπνευσμένο από την λέξη NATURA, αποτελεί ιδιαίτερη πρόταση εστιατορίου καθώς, απολαμβάνει προνομιακής θέσης, στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στον αριθμό 13 της οδού Λεβίδου.

Ο Γιάννης Παπαδάκος, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Χάρης Χατζηβασίλης και ο Δημήτρης Χατζίκος της Histoplastin Red στα γυρίσματα του νέου τηλεοπτικού spot της θαυματουργής κρέμας Histoplastin Red που αναπλάθει και αναγεννά την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τη φυσιολογική της όψη και υφή, με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Νίκος Παππάς της εταιρίας Espresse συναντήθηκε με τον Γιώργο Ντάβλα και ο φακός απαθανάτισε την όμορφη, ζεστή στιγμή. Ο καφές espresso Portioli, αποκλειστικής διάθεσης της εταιρείας Espresse στην Ελλάδα που κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά, κατατάσσεται πρώτος μεταξύ των premium brands.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει total look της εταιρίας DOCA και είναι “φωτιά στα κόκκινα”. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σετάρει ιδανικά κόκκινο πουκάμισο με κόκκινη πλισέ φούστα, συνδυάζοντας τα με μαύρο τσαντάκι και μαύρες γόβες .Έτσι δημιουργεί ένα look που αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα.

Η αγαπημένη #DocaGirl παρουσιάζει το νέο τεύχος Νοεμβρίου του #DocaApp –
Interactive fashion magalogue, στο οποίο μπορείς να βρεις τις ακαταμάχητες στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας, καθώς και πολλά άλλα μοδάτα ρούχα, παππούτσια , τσάντες και αξεσουάρ. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου λοιπόν, και κατέβασε ή ανανέωσέ το #DocaApp τώρα και ταξίδεψε εντελώς δωρεάν σε ένα μαγικό κόσμο μόδας και ομορφιάς.

Η μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος, κυρία Έφη Ρομποτή παρευρέθηκε προσκεκλημένη στο Ιατρικό συνέδριο “Παθολογία Τραχήλου και Κολποσκόπηση” που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα , και όπου ανέπτυξε το θέμα: Laser και κολλαγόνο σε vaginal vulvar rejuvenation- αιδιοκολπική ανανέωση.

Στο φετινό Make Over του GNTM ομολογουμένως είδαμε μεγάλες αλλαγές από τον έμπειρο κομμωτή Βασίλη Διαμαντόπουλο και την ομάδα του, τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα των παικτών.
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του GNTM που γίνεται τόση μεγάλη συζήτηση για τις μεταμορφώσεις των μοντέλων ενώ, είδαμε κάποιους από τους ίδιους τους παίκτες, να κλαίνε απαρηγόρητοι. Ο λόγος για την Ειρήνη Μητράκου και την Λία Chuzdhan που έκοψαν αρκετά κοντά τα μαλλιά τους και η αλλαγή ήταν μεγάλη. Μεγάλες αλλαγές από την μεριά των αγοριών ήταν και αυτή του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι, του Edward και του Ηρακλή, μεταξύ άλλων.

Την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Γιώργο Ντάβλα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε μια φιλική συνάντηση με τον Γιώργο Κωνσταντέλλη της εταιρίας Head X.

Τέλος, Δημοσιογραφικό κάλεσμα πραγματοποιήθηκε μέσα στον Οκτώβριο, στο Ten Μodern Αsian της Μαρίνα Ζέας του Πειραιά, όπου μαζί με εκλεκτές παρουσίες του δημοσιογραφικού χώρου βρέθηκε και ο Γιώργος Ντάβλας. Σε χαλαρό κλίμα και ζεστή ατμόσφαιρα, δόθηκε η ευκαιρία σε μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας, να συναντηθούν και ν’ απολαύσουν εξαιρετική Asian κουζίνα, δροσερά cocktails και sushi rolls.
Απόλυτος προορισμός, εδώ και καιρό, στον Πειραιά, το ΤΕΝ διακρίνεται για την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και τη μοναδική τοποθεσία.
Τη βραδιά πλαισίωσε ιδανικά το όμορφο barκαι η μουσική που είναι πάντα προτεραιότητα στο Τen Modern Asian.
Στη φωτογραφία: Έλενα Ντάβλα, Βάσω Τσίντζου, Τίνα Μεσσαροπούλου, Μαρία Κοτρώτσιου, Ιωάννα Στραγάλη

Ζωή Ψαρρά, Μιχάλης Μανιάτης

Τζένη Οικονόμου, Ιωάννα Λυμπεροπούλου

Ο Γιώργος Ντάβλας με το team του Ten Modern Asian

Μαρία Κοτρώτσιου, Γιώργος Ντάβλας, Βάσω Τσίντζου, Ιωάννα Στραγάλη

error: Content is protected !!