ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Με τη συλλογή “Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020” κλείνει η AXDW!

Με έμπνευση από το κόκκινο χρώμα, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο οίκος Celia Kritharioti δίνει μια νότα αισιοδοξίας για την ελληνική μόδα, παρουσιάζοντας σήμερα Κυριακή 22/11 το απόγευμα την κόκκινη συλλογή της “Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020 Couture Collection” αλλά και τη νέα συλλογή 5226 “5226 CeliaKritharioti For the Golden Hall ready to wear collection”.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, που κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας Haute Couture στη Γαλλική πρωτεύουσα, αυτή τη φορά επιλέγει να “κλείσει” την αυλαία της Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιείται διαδικτυακά αυτές τις ημέρες, με την εντυπωσιακή “Κόκκινη” Συλλογή της.

Το show τoυ οίκου Celia Κritharioti γυρίστηκε στο ιστορικό ατελιέ της Ελληνίδας σχεδιάστριας, στο νούμερο 8 της οδού Δαιδάλου στην Πλάκα, στο οποίο έχουν κάνει αφιερώματα σχεδόν όλα τα Διεθνή Μέσα, μεταξύ των οποίων και η British Vogue.


It’s good to know: Στην παραγωγή του φιλμ συμμετείχαν κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου και έλαβαν μέρος 7 μοντέλα, μεταξύ των οποίων τα top models Yumi Lamber, Ros Georgiou και Emmy Rappe.

error: Content is protected !!