ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ο Virgil Abloh είναι ένας από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη!

Το δημοφιλές brand ρούχων και αξεσουάρ Off-White ήρθε στην Μύκονο από τους Σπύρο και Φίλιππο Λιακωτίτη του Simple Caracters, που άνοιξαν στην οδό Καλογερά την πρώτη του boutique, η οποία είναι και η πρώτη στην Ευρώπη. Στα εγκαίνια, το παρόν έδωσε ο Virgil Abloh, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής του οίκου.

Ο Virgil Abloh δεν είναι απλά ένας σχεδιαστής μόδας, είναι ο άνθρωπος που έγινε γνωστός λόγω της φιλίας του και της συνεργασίας του με τον Kanye West και εκείνος που δημιούργησε το νέο trend της μόδας με το fashion brand Οff -White το οποίο αποτελεί την νέα μοδίστικη φρενίτιδα, αναγκάζοντας μέχρι και την δημοφιλή Louis Vuitton να συνεργαστεί μαζί του υπογράφοντας την φετινή ανδρική συλλογή του οίκου. Ο Virgil Abloh ένα από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, σύμφωνα με φετινή παραδοχή του περιοδικού Τime. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ερχομός του Virgil έφερε φρενίτιδα. Νεαροί πίεζαν τους bodyguards προκειμένου να μπουν στο κατάστημα, να ψωνίσουν και να ανταλλάξουν δυό κουβέντες με τον designer. Πάνω από τα Τ- Shirt δόθηκε μάχη ενώ η γνωριμία του με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό δόθηκε σε καθιστό δείπνο στο εστιατόριο Avra. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν ο γιός του Robert Cavalli, Daniele που διαθέτει το δικό του fashion brand, ο γνωστός Βρετανός blogger Μάθιου Ζόρμπας, ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, η εντυπωσιακή Παολίνα Διαμαντούλη, η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σουόζα με τον σύζυγό της Mr Zagori Βασίλη Χήτο, ο Δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου, η Λίντσεϊ Λόχαν κλ.

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ, VIRGIL ABLOH, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ BLOGGER, MATTHEW ZORBAS

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ

Το βράδυ έκλεισε στο γνωστό club Moni όπου ο Virgil Abloh γνωστός και για τις επιδόσεις του στα decks έπαιξε μουσική μέχρι πρωίας.

ΟΛΓΑ ΠΑΣΤΡΑ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΑΣ

ΛΙΝΤΣΕΗ ΛΟΧΑΝ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!