Ο Nobu Matsuhisa έρχεται Ελλάδα!

21/07/2015 • GO

O Nobu Matsuhisa έρχεται Ελλάδα… Έρχεται Βουλιαγμένη και Μύκονο, τη Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουλίου θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ από τις 29 Ιουλίου έως και 1η Αυγούστου θα δώσει το παρών στο Matsuhisa της Μυκόνου

belvedere_matsuhisa_mykonos_6
Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa, δίνει και φέτος ραντεβού με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον «Nobu Food Festival», προκειμένου να συνδιαλλαγεί μαζί τους και να τους επικοινωνήσει τη μοναδική φιλοσοφία και τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας.

nonu ok
Για λίγες ημέρες θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε, τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα απαράμιλλης ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα δια χειρός Nobu Matsuhisa. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Nobu food festival ‘’απαιτεί’’ την καθιερωμένη βόλτα του Nobu και σύσσωμης της ομάδας του εστιατορίου στην ελληνική αγορά για πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα. Η συνέχεια, στην κουζίνα του Matsuhisa Athens και Matsuhisa Mykonos αντίστοιχα, για νέες γευστικές δημιουργίες υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα chef, συνοδεία εκλεκτών ετικετών του ελληνικού αμπελώνα. Τα νέα πιάτα θα ‘’τρέχουν” στο μενού των Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.

Astir Part 2 (161)
Ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία για όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις δημιουργίες του, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons