ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Nike+ Run Club άρχισε τις προπονήσεις του με την παρουσία της Κατερίνας Στεφανίδη!

Το Nike+ Run Club μετά από το καλοκαιρινό διάλειμμα, επανήλθε με την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Το ξεκίνημα έγινε δυναμικά με αφετηρία το νέο κατάστημα Nike στο Χαλάνδρι και την παρουσία της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πραγματοποίησε το warm up των συμμετεχόντων, λίγο πριν τη διαδρομή των 5χλμ.

NRC_Chalandri_Aok

Στο νέο Running Concept store της Nike, οι καταναλώτες είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα των κατηγοριών RUN/TRAIN/LIVE αλλά και να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του trial run & bra fitting.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Κατερίνα Στεφανίδη να μοιράζεται την εμπειρία και τις εντυπώσεις της από τους Ολυμπιακούς του Ρίο με όλους τους συμμετέχοντες του Run Club.

NRC_Chalandri_Dok

NRC_Chalandri_Cok
Οι εβδομαδιαίες προπονήσεις του NRC συνεχίζονται κάθε Δευτέρα με σημείο συνάντησης το Nike store στην Ερμού, δίνοντας το μήνυμα σε όλους να εντάξουν ακόμα πιο δυναμικά το τρέξιμο στη ζωή τους. Mε τη βοήθεια και καθοδήγηση των εξειδικευμένων προπονητών αλλά και των εφαρμογών Nike+ Running App και Nike+ Training App μπορούν να γίνουν μέλος της μεγαλύτερης running κοινότητας και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το NRC.

error: Content is protected !!