ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Νάντια Μπουλέ υπογράφει βιολογικούς καρπούς της ελληνικής γης!

Η Νάντια Μπουλέ παρουσίασε την νέα ελληνική σειρά βιολογικών προϊόντων B by Nadia Boule με ένα φιλανθρωπικό event στο ισόγειο του Golden Hall, οπου πλήθος κόσμου, επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο τα δοκίμασαν από κοντά και γνώρισαν τη δράση του «Δεσμού» υπό τους ήχους σαξόφωνου.
Η αγάπη της για την υγιεινή διατροφή και την φύση την οδήγησε να ψάξει και να συγκεντρώσει τους καλύτερους βιολογικούς καρπούς της ελληνικής γης από μικρούς και μεσαίους παραγωγούς.

Θανάσης Πάτρας, Νάντια Μπουλέ, Αγγελική Αγγελίδου, Βλάσσης Χολέβας

Νάντια Μπουλέ, Κατερίνα Βλάχου

Αλεξία Κατσαούνη (Πρόεδρος Σωματείου Δεσμός), Εκάβη Βαλλερά (Διευθύντρια Σωματείου Δεσμός).

Ελιές από την Σπάρτη, κρασί από την αρχαία Ολυμπία, ξύδι από την Νεμέα, λάδι από την Κρήτη, αλάτι από το Μεσολόγγι είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που έχει συγκεντρώσει σε μια προσπάθεια ανάδειξης του πλούτου της Ελληνικής επικράτειας.
Το B by Nadia Boule όμως έχει και έντονη φιλανθρωπική δράση. Θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, λειτουργεί ένα pop up store στο Golden Hall, από τις 3 μέχρι και τις 16 Ιουλίου διαθέτοντας μέρος των εσόδων στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ». Μάλιστα έχει σχεδιάσει και σουπλά, ειδικά για τον Δεσμό, τα κέρδη των οποίων θα προσφερθούν εξολοκλήρου σε αυτόν.

Νάντια Μπουλέ, Μαριλένα Παναγιώτοπουλου

Θανάσης Πάτρας, Νάντια Μπουλέ, Κατερίνα Παγώνη

Νάντια Μπουλέ, Δημήτρης Μαλισσόβας

Έλλη Μελαχροινίδου, Στέλιος Καφαντάρης

Παναγιώτης Πετράκης, Νάντια Μπουλέ, Μέμος Μπεγνής

Βλάσσης Χολέβας, Νάντια Μπουλέ

Λένα Δροσάκη, Άρης Πλασκασοβίτης.

Κωνσταντίνα Κλαψινού, Δημήτρης Λιακόπουλος

error: Content is protected !!