ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γεύμα στην Αθηναϊκή Λέσχη προς τιμή του Benno Reischel από τον Πρόεδρο της Ευρώπη Ασφαλιστική, Νικόλαο Μακρόπουλο

Γεύμα προς τιμή του κ. Benno Reischel, Head of Lloyd’s Europe, παρέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Νικόλαος Μακρόπουλος στην Αθηναϊκή Λέσχη, τιμώντας την μακρόχρονη και άριστη συνεργασία του με τους Lloyds, τον διεθνούς φήμης ασφαλιστικό κολοσσό.


Στο γεύμα παραβρέθηκαν ο Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα κ. Σωτήρης Λεοντάρης, η κα Μαρία Κουλιγκά, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Mεσιτών Lloyds, η κα Μαριάννα Παπαδάκη Country Manager των Lloyds για την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Βlue Aigaion Ιnsurance Solutions κ. Νίκος Βελλιάδης, οι Πρόεδροι του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Άννα Καλλιάνη και Aλέξανδρος Turner Δ/νων Σύμβουλος της Carpenter Turner, οι επικεφαλής των πολυεθνικών Mεσιτών κα Ντορίνα Οικονομοπούλου από την Marsh και τέως Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και ο κ. Μανώλης Σιατούνης από την Aon Benfield, ο καθηγητής Ιωάννης Τζωάννος, πρώην Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ και τέως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής και η Γενική Διευθύντρια του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κα Φωτεινή Εμίρη.
Από την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παραβρέθηκαν η κα Έφη Κοσσυβάκη μέλος Δ.Σ και ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΜΑ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε κ. Αlbert Barry.

Βenno Reischel, Νίκος Βελλιάδης, Νίκος Μακρόπουλος

Νίκος Μακρόπουλος, Ντορίνα Οικονομοπούλου

Albert Barry, Mαρία Κουλιγκά, Έφη Κοσσυβάκη

Ντορίνα Οικονομοπούλου, Αlbert Barry, Eφη Κοσσυβάκη

Φωτεινή Εμίρη, Μαριάννα Παπαδάκη, Άννα Καλλιάνη, Αλέξανδρος Turner

Μανώλης Σιατούνης, Νίκος Μακρόπουλος, Αλέξανδρος Τurner

Φωτεινή Εμίρη, καθ. Ιωάννης Τζωάννος, Άννα Καλλιάνη

Μαριάννα Παπαδάκη, Benno Reischel, Μαρία Κουλιγκά

Σωτήρης Λεοντάρης, Νίκος Μακρόπουλος

Το γεύμα έγινε στη VIP τραπεζαρία της Αθηναϊκής Λέσχης σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για επίκαιρα θέματα της ασφαλιστική αγοράς, το Brexit,την ανάπτυξη της συνεργασίας με τους Lloyds, κ.ά.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!