ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Monaco Grand Prix: Οι Πιλότοι της Formula 1 αγωνίστηκαν για την “Ελπίδα”!

Με την ευκαιρία του Monaco Grand Prix, που θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου 2018 στο Μονακό, και παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, έλαβε χώρα ο 26ος ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στις ομάδες  «World Stars for the Children Monaco» και τη «Nazionale Piloti F1 Drivers»,  στο Μονακό.

Ο παραδοσιακός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα των Μονεγάσκων, «World Star Monaco», στην οποία συμμετείχε και ο Πρίγκιπας Αλβέρτος,  και στην ομάδα «Nazionale Piloti F1 Drivers», η οποία αποτελείται από παγκοσμίου φήμης πιλότους πρωταθλητών της Formula 1 και αστέρων του αθλητισμού και των τεχνών, διεξήχθη φέτος για 26η χρονιά και ήταν αφιερωμένος στους σκοπούς των Συλλόγων Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Οι δυο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος στο κατάμεστο γήπεδο της Menton καθώς έδωσαν έναν  ξεχωριστό αγώνα με στόχο τη «νίκη» σε έναν ιερό αγώνα, τον αγώνα  ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Πρίγκιπας Αλβέρτο του Μονακό με τη δημοσιογράφο του SkySportF1 και τους κυρίους Παπασάββα και Μαστοράκη

Αξίζει να σημειωθεί πως για μία ακόμη χρονιά, στον πάγκο, ως προπονητής, της ομάδας των Μονεγάσκων «World Stars for the Children Monaco», κάθισε ο σπουδαίος προπονητής Claudio Ranieri, που είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο στάδιο Lucien Rhein του Menton, έστειλαν ένα διεθνές  ηχηρό μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου, με πολλούς εξ αυτών να δηλώνουν τον θαυμασμό τους για το έργο της κυρίας Βαρδινογιάννη, δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή τους στον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με το να γίνουν  εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με το γιο του Michael Schumacher, Mick

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η κυρία Βαρδινογιάννη, σε συνάντηση που είχε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, τον ενημέρωσε αναλυτικά για το έργο και τη δράση του Συλλογών «ΕΛΠΙΔΑ» και  «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του απέμεινε τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για τη στήριξή του.
Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε τιμητικές πλακέτες και στους πιλότους της της Formula 1, οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της να επισκεφθούν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» τον προσεχή Αύγουστο, κατά την ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος Grand Prix.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Μika Hakkinen

Ακολούθησε το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης, με την παρουσία του Πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό, για τον εορτασμό των 25 χρόνων του θεσμού, στο διεθνούς φήμης κέντρο διασκέδασης των Jet Setters «Jimmy’z».

error: Content is protected !!